Time to die


I rum och tid


De är knappt så att jag kan tänka mig att tiden har gått så fort fram sen jag började stå ensam vid fronten igen.

Tiden har gått fortare än jag trott men i de hela känns de som att tiden ståt still, de är möjligt att jag inte tänker på det eftersom vi fortfarande har band till varandra och hel hjärtat är jag glad för de men jag har en känsla av att de gör de svårt för mig att se mig om i världen.

 

Världen som nu är framför mig känns både främmande och intressant, nu när jag inte är låst kan jag göra mer eller mindre precis vad jag vill utan att de egentligen straffars sig. Inte de att jag kommer dra till mig problem för det inte värt besväret.

Man får ta dagen som den kommer och jag har lovat att jobba på mina brister o göra saker som jag normalt knappt gjorde förut.

Jag har redan lyckats lura mig själv in på en annorlunda väg men förhoppningsvis löser jag de på ett mycket smidigt sätt utan att sätta mig själv eller någon annan i en dum situation.

 

Att bygga upp sig själv är inte heller fel har till att stå upp för mig själv har vart med om lite anstötande saker som fått mig att framstå som en vandrande docka eller som en prostituerad kanske nah de kanske va att ta i men ibland kunde man känna den vibben iaf. Och jag är inte en sån person så jag kände till en början att jag inte ville något och mådde riktigt dåligt men nu har jag kommit över de och vet hur jag ska handskas med saken.

 

Men nu står jag iaf vid fronten och denna gång är de faktiskt jag som styr reglerna så nu kör vi!

 


Jaha ja..

Fett sugen på att köpa nya kläder men nu! men jag får lov att vänta i några dagar innan jag kan göra de men, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Förutom ibland xD


Ansvar för 2 hundar

Hundvakt i 16dagar när bästa polaren och hennes familj har semester på Thailand!

De blir att jobba hårt med hundarna, de är en golden/labradors och golden/labrador/flätt.

Ska bli skönt att åter igen höra rispande klor emot golvet och behöva gå långa promenader i ur och skur! I love it!

Haft hund tidigare så här finns inga överraskningar nu är de bara att njuta av att ha hund ett tag tack o hej!


Lyckan att vara jag


Ärlighet eller lögner

Sanningen behöver inte alltid vara de den verkar vara utan ibland kan skenet bedra..

 

Fick en väldigt mystisk dröm i natt om att jag sa precis vad jag tyckte om allt och jag kan säga att de va inte alltid snällt och jag har aldrig varit så ledsen och ångrat mig. Om man ska vara ärlig ska man vara de på ett snällt sätt.

Man kan faktiskt inte dölja sanningen men man kan vara ärlig på ett snällt sätt!


50års kalas

En bild från gårdagens 50års kalas som jag halt random blev inbjuden till! Hade en underbar kväll iaf och åt mkt god mat och drack mkt gott också. Sen hade man jätte trevligt sällskap och jag är väldigt glad att fått dela den dagen med en väldigt kär familj! :D

Saker du kanske inte visste om mig

 

 

 

 

 


Middag med 2 av mina syskon

 

Nyligen har jag ätit middag med min stora syster och bror, lamköttbullar tomatsås och pasta.

Mumsigt måste jag säga och om inte annat har vi haft riktigt trevligt tillsammans. Måste bara säga att min brors olika upptåg är lika roliga varje gång och min syster har alltid något lärdomsfullt att säga.

Vi avslutade middan med att dricka kaffe och så sjöng min syskon på I like big butt’s

 

Ha en fortsatt trevlig tisdags kväll!


anna paquin - inspiration

Anna Paquin är lite utav en idol för mig, både fin på bild och bra på filmduken.
För er som möjligen inte vet spelar hon huvudkaraktären i True Blood (Sookie Stackhouse)

Red Hair


Helgbakning

_____________________________________________________________________
_____________________________________________________________________________
Nötkaka!




Mendelkubbar!

Färgglatt liv!

______________________________________________________________

Rött VS Blond

Vad tycker ni jag passar bäst i rött eller blont?



Svarta får?

 

 

De finns alltid svarta får bland oss men vissa av dom är riktigt duktiga på att smälta in bland alla de vita fåren vilket gör de svårt att veta vad som egentligen är sanningen.

Likt en ändlös linje sträcker sig deras herravälde långt, långt bort. Men när man kommer på deras spel är de lätt att urskilja sanningen ifrån de olika lögnerna hur dom än vrider på allt.

 

Men vi har väl alla små svarta fläckar och vi visar dom olika mycket för vem har inte råkat ljuga någon gång, jag har ljugit om ex. att jag inte känner mig så frisk så jag inte kan träffa en kompis. Dock är de en liten lögn och vissa är ju bra på att ljuga riktigt ordentligt, men jag kan inte de för att jag bara skrattar eller flinar när jag ska försöka ljuga så jag låter helst bli.

 

Har du dragit någon lögn du ångrar? Brukar funka att berätta för att lätta sitt lilla hjärtat.

 

 

 



Maybe I'm a heartbreaker

Or maybe not!



helg start!

Ta in dagens uttryck med förnuft se fram emot alla bra stunder och glöm dom dåliga gör denna dagen till något speciellt så kanske de lönar sig och blir en riktigt bra helg!

One-X

Get out alive


Klassiskt och fint


Trött och så är de

Trött efter en lång dag med mycket spring får lov ta de lugnt eftersom jag lidit lite utav min astma men de fixar sig alltid.

 

 

 

 

 

Medicin har aldrig varit något som man sett fram emot och jag tror ingen tycker de men ibland så måste man ta medicin för att må bättre. Så som jag tar min astma medicin.

De finns alltid någon i ens närhet som tar medicin ex. mor/far föräldrar eller kanske du eller dit/dina syskon osv. för vissa blir de en vanesak att se de och för vissa känns de bara konstigt.

Jag kan säga att jag är van vid att se någon ta medicin för att den har högt blodtryck, migrän osv. de kan kännas jobbigt ibland men tillstörsta del vet man att personen mår bättre av att de den.


Gissa vem?


Bright blue eyes

Isprinsessan har hittat tillbaka och hon är bitter..




Fel uppmärksamhet

 

 

De kan hända den bästa men ibland får man bara fel uppmärksamhet och man kan känna sig otrygg i sig själv och vilja ändra på saken, men varför ska man alltid behöva ändra på sig själv för att andra tolkar en som ett objekt utav någon sort..

Varför inte bara bevisa att man är mer än vad dom ser hos en varför inte visa att dom beter sig fel mot dig!

Men sen beror de väl på också ses man som ett sexobjekt kanske man inte ska bära det mest urringade linnet eller visa bh osv. Man kanske ska tänka efter lite för hur man klär sig m.m. har inverkan på folk runt om så varför söka fel uppmärksamhet om man inte vill ha de.

 

Jag är trött på de iaf nu är de din tur att stå upp för dig själv visa att du också kan!






Lipstick power!

Blir att införskaffa två nya läppstift denna månad dock inte riktigt dessa färger men snarlikt dessa!
Wonder colour lipstick från oriflame

Gamla stan - utmärkt foto plats

Gamla stan i Stockholm är ett utmärkt ställe att fota på man kan använda alla typer av vinklar och fototna blir allt som oftast jättebra. Gamla stan är även mysigt att bara vandra igenom och bli inspererad utav så tips till folk som ska till sthlm åkt/gå till gamla stan och bli inspererade!

Tattoo

Åh jag känner mig lite sugen på att tatuera mig nu! kanske en Fenix men jag måste tänka lite på de först vill jag tänka på vad jag vill ha sen måste jag ta reda på vart jag vill placera den!
någon som har tips och ideér så kommentera gärna!

Gamla stan


Projekt mitt hår 0.1


Produkterna jag använde när jag blekte mitt hår:




Minic Panic blekmedel kostade runt 150kr och jag köpte mitt från Shock.se





MOOD ultrablond-x kan köpas på nästan vilken matbutik som helst och kostar 50kr



Projekt mitt hår

 

 

Har haft problem med min hårfärg så nu gör jag ett nytt projekt för att försöka få en bättre röd färg i håret och jag har kollat olika bloggar om olika tips om hårfärgning och jag blev lite inspirerad. Till en början blir jag tvungen att bleka håret eftersom den nya  hårfärgen fäster bättre i blekt hår och man får även bättre resultat av den röda färgen.

 

Efter en blekning såg mitt hår ut så här:



 

Efter 2-3 blekningar ser mitt hår ut så här:




Och efter att ha blekt håret måste jag nu reparera de innan jag färgar de rött så jag tänkre vara blond ett tag och de känns faktiskt riktigt bra.

Är blond i grund och botten och har faktiskt velat bli blond igen så nu får ja vara de ett tag!

 


Du är du och så ska de vara

-

Med hjälp av andra kan man öppna en helt ny värld med nya erfarenheter och äventyr och jag fick möjligheten att komma in i denna värld tack vare en underbar person!

Han lärde mig hur man såg på livet med en annan syn att första gången kan vara läskig och man kan känna sig nervös och rädd men med tiden lär man sig att släppa loss.

Just denna erfarenhet har tagit mig långt i livet bara tanken på de själförtroende jag byggt upp och alla saker jag gjort de var tack vare dig!

Om jag får tänka tillbaka skulle jag gissa att jag inte vore samma person som jag är idag om jag inte möt dig eller fått lära känna dig.

-

 

Tips!

Förbättra självförtrendet och egot på samma gång

Självförtroendet:

- Alla har sin egen stil våga utrycka din genom att visa andra och var inte rädd för kritik för många ger                 kritik för du skiljer dig ur mängden sen behöver man ju absolut inte ta åt sig om någon snackar skit!

 

- Våga göra din röst hör genom att visa intresse i saker som intresserar dig eller du vet att du är bra på                 man kan även visa intresse genom att vilja lära sig nya saker.

 

- Var aldrig rädd för att säga ifrån om någon beter sig illa

 

- Var aldrig rädd för att be om hjälp om de är så att du har problem med ditt självförtroende de finns säkert            vänner, föräldrar osv. som kan peppa dig.

 

- Ge ett positivt intryck av dig själv för andra så kommer allt fler tycka om dig men låtsas inte vara någon              du inte är för de kommer äta upp dig senare.

 

Egot:

-         Beröm dig själv för den du är.

 

-         Tänk positiva saker om dig själv de kan vara allt ifrån utseende till något du presterat väldigt bra på.

 

- Var inte rädd för att ta en massa ego bilder (de gör jag! :D)

 

- Om någon i din närhet ger dig komplimanger var inte rädd att ta åt dig om inte annat kan man överdriva               komplimangen lite också genom att tänka att man ex. är den snyggaste tjejen i klassen.

 

- Så framför spegeln och njut av att se dig själv för den du är!

 

- Gör någon för dig själv ex. köp nya kläder eller måla naglarna osv. något som får dig att må bra.

 

- Vart aldrig rädd för att överdriva om att du är bäst dock kanske man inte behöver säga de hela tiden för              de blir fruktansvärt jobbigt efter ett tag tro mig.

 

 

Genom att träna sitt självförtroende och sitt ego lära man sig att se de positiva i sig själv och även att man kan utstråla de positiva runt sin omgivning vilket gör att andra accepterar en för den man är, de gör även att folk gillar dig för den du är och du mår bättre och de kommer samtidigt också förbättra ditt självförtroende och säkert även ditt ego!

Och med mina egna erfarenheter har jag haft svårt att visa vem jag var för att jag var rädd för att andra skulle tycka illa om mig men efter ett par år lärde jag mig att de inte är lättare att låtsas vara någon annan..

 

 

 



Stockholm Street


Förhållande VS Singel

 

Säg den som inte har stött på något sorts problem när den har gjort slut med sin flick/pojkvän och de är ju inte alltid lätt att göra slut men de beror ju helt på förhållande typen och personernas sätt att vara på.

Jag kan tänka mig att de är lättare att försöka göra slut innan saker blir för seriösa men de kan då också vara bra att berätta med ömhet vad som inte funkar och sedan på ett moget sätt försöka lösa de på ett bra sätt. Som ex att över gå till att vara vänner igen men ibland funkar ju inte de och då kanske man kan komma överens om att inte bråka men även att dom man inte vill har direkt kontakt längre. Jag tänkte ge några tips som man bör undvika och vilka som kan underlätta.

 

 

 

TIPS!



 

Saker man bör undvika:

-          Man bör inte göra slut via sms, ringa, osv.

-          Var aldrig otrogen. De hjälper ingen och gör oftast allt svårare.

-          Beskyll inte bara din partner om de finns några problem (de brukar alltid vara problem som du också har.)

-          Sprid inga onödiga rykten som kan förstöra för varandra och andra ens umgänges krets.

 

De finns dock fler tips med dessa är iaf några jag tycker är viktiga!


Saker som kan underlätta:

-          Träffas och prata igenom på ett känsligt sätt så att inga missförstånd skapas.

-          Gör inget utdraget slut utan var rak och ärlig för att slippa lida (de vill säga att man inte är tillsammans bara för att vara snäll osv.)

-          Om möjligheten finns kan ni alltid gå från ett förhållande till en bra vänskap igen.

-          Respektera varandra och era känslor

 

 

Började mitt nya år med att gå ur ett förhållande, kort sagt har jag och Filip bestäm oss för att dela på oss p.g.a. distans och lite andra personliga saker. Men vi är jättebra vänner istället och jag måste säga vi båda tog de riktigt bra, moget och lättsamt för oss båda.


Jobbar med nya designen



De går ganska bra att fixa en ny design nu ska jag bara fixa min look sen kan man riktigt inviga de nya blogg året men de blir lite en överaskning dock ingen jätte förändring direkt ;D


RSS 2.0