Gott nytt år!

Nu är jag redo för de nya året!

Dagen innan årets slut

Dagen innan sista dagen på året och Filip och jag tog en tur till hans gamla hemtrakter tanken var att vi skulle träffa en polare till honom men de visa sig att han inte var hemma otur :l Istället spelade vi bowling i en timme och hade en riktigt mysig eftermiddag. Vi vet inte riktigt vem som vann men jag är mycket säker på att jag tog ledningen men vi låg iaf väldigt vika hela tiden, sen blev de bio med Filip och David och de va riktigt mysigt och framför allt var de el bra film Sharlock Holms 2!

På äventyr i Stockholm stad

Igår åkte jag och min pojkvän till Stockholm och idag har han visat mig runt lite i stockholm stad. Och förstås passa vi på att shopa på mellandags rean! Inför skaffade nya byxor och höst medecin eftersom Filip inte kan sova när jag hostar sönder på nätterna. Eftersom jag aldrig varit i stockholm förut hade jag så klart hört en hel del rykten men kan iaf säga att mycket som sägs är överdrivet skit snak. Men iaf vi åt på taco bar och sen blev de efterträtt på Montis som för övrigt har underbart goa sorber och glas sorter! Men nu blir de att vila för efter flera timmar inne i Stockholm stad får benen att bli riktigt trötta. Imorgon ska vi tbx in till stan och förhoppningsvis träffa en kille som Filip känner sen på kvällen ska jag, Filip och David titta på nya shorlock holms filmen på bio fatta va mys! Förhoppningsvis ska jag försöka hålla mig uppdaterad!

Looking like never before

 

 

Gömmer sig bakom kamera lincen för att ingen ska se de skavanker som kan finnas som kan få henne att bli dömd, ett redigerings program som fixar till henne så hon ser lika perfekt ut som alla andra. Olika smärtsamma sätt att försöka få sig själv att se vackrare ut på alla sätt, jobbiga dieter för att göra henne barbie smal som alla andra flickor. Sönder blonderat hår och taskig hårförlängning..

 

Vad har den söta flickan gjort?


-


Hon var vacker som hon var innan folk runt om började nervärdera henne.

Respektera folk som dom är istället för att kritisera vad dom inte är!

 


skogen lugna ro


God Jul!


Mini jul

Lite jul har kommit in i mitt rum lite mysigt måste jag säga ;D

The Hobbit: An unexpected journey


Sjuk så här innan julafton

Ångbad ska driva ut förkylningen om inte annat är de varm och skön när man är sjuk!

De är underbart att vara kär



4 Advent och alla ljusen brinner

Då var de 4 andvent och den 4 ljuset brinner, nu är de bara ett par dagar kvar av skolan och utan väntan efter en älskad person. I övrigt har jag inte mycket till julkänsla men de får gå ändå.

Save me

Världen är ett vackert ställe fyllt med fula och onda saker och de kvittar hur mycket man försöker bli av med alla dessa hemska saker så skapas de bara nya. Men i all denna konstiga blandningen finns de fullt med människor som lever på gott och ont och i denna blandningen finns jag och mystiskt nog vill jag bli räddad från kommande framtids.händelser. Men min hjälp kommer och förhoppningsvis kommer hjälpen snart!

Transformers maraton

Nu kör vi igån en maraton med Transformers! Awesome! ;D



Handikappad för en dag

Förra veckan hade vi en tema-dag då vi skulle prova på att olika svårigheter som handikappade personer har men samtidigt lära oss hur andra sinnen utvecklas som dersa hörsel osv.
Tänkte dela med mig utav några bilder som tog under dagen.

Underliga men roliga lappar


Lucia fast ändå inte

Sankta Lucia ge mig en tia
tian var trasig, jag blev jätte knasig!
Ahh! De är lucia och denna gången har jag inte firat de! Inte i skolan, inte hemma helt enkelt ingenstans ;D
Eller jo de har jag väl fast på ett annat sätt, ute i skogen helt enkelt vilket känndes bra ingen sång, inga vita kläder osv. nepp, nepp ett gäng i klassen som var med på natur och friluftslivet åkte iväg och käka i skogen.
Kyckling wook och kolbullar stod på menyn de var helt enkelt Göör gött!
Men nu sitter jag i skolan och väntar på att få åka hem eftersom jag luktar rök och enligt en lärare lukar de korv.
Men till er som firade en lite mer normal lucia måste jag säga kom ihåg att vara nytänkande för de är alltid kul med något nytt!
En lycklig lärare gör kyckling wook till oss hungriga elever



Hur gött som helst måste jag bara inflika!






OMG varulv?

Nej men titta varulvar fanns visst på riktigt! och dom verkar köra lastbil ;D



Hör min röst

 

 

De är alltid lika underbart när man under helgen får ett samtal som bara utgår på att personen i andra änden vill höra en prata, de gör att man känner sig väldigt omtyckt och saknad men så kommer man snart på sig själv att klockan är 4 på natta och shit! Man vet inte vad man ska prata om.

Men de löste sig eftersom jag antog att personen egentligen bara ville ha en normal konversation och personen i säg kan prata om allt och hur länge som helst.

2 timmar senare vart man trött och fick lov att sova för de var ungefär så lång tid de tog för personen på andra sidan av mobilen att själv bli trött.

Får lov att ringa oftare för jag saknar personens röst jag med.

 

 

 


Ibland blir de så här


Ljus i mörkret


Förgrening

 

 

Livets olika förgreningar visar att vi alla följer våra egna vägar till toppen! Till en början börjar vi vid stammen eftersom alla barn oftast är lika genom att vi ska alla lära oss att gå, tala och skriva ni vet grunderna man oftast får lära sig som ett litet barn.

Senar i livet börjar man utforma sin personlighet och även sina åsikter, umgänge och självständighet bestämmer olika färdigheter så som ex. att bli en utåtriktad person eller kanske en blyg.

De är mycket runt om oss som påverkar oss våran familj, syskon, vänner, husdjur osv. Man kan inte förutspå hur livet ska se ut till 100% men man kan alltid ha en slags aning, förväntan eller önskan men sen beror allt på personens egna strävan efter sitt mål.

Mycket kan bero på våra styrkor och svagheter, motgångar och medgångar.

Även fast man skulle vilja veta de mesta finns de en mystik som gör de intressant att inte kunna veta vad som händer imorgon eller om någon timme.

Ta dagen som den kommer och gör de bästa utav situationen.

 

 


Rätt, rätt, fel?


The past is not forgotten


RSS 2.0