Tales Of Symphonia

Tales of Symphonia är ett roll spel hamnar högt på min gilla lista!

Vad ska man säga de har de mesta, de tar tid att klara man kan spela flera och de har en bra story.

Spelat har även uppföljare: Tales of Symphonia - dawn of the new world

Och jag har även provat på de men inte funnit samma intresse eftersom de bara skapades till Wii konsol.

Skillnaden mellan dom olika spelen är inte precis eftersom storyn vävs ihop i spelen men grafiken och kontrollerna är inte de samma. (Spelar första spelet på gamecube)

De är rätt lätt att komma in i spelet och i överlag är de lätt att förstå vilken strategi man ska ha för att klara av spelet.

Helt värt att prova!

 

 

Tales Of Symphonia


Fight scen

 

huvudpersonerna





Tales Of Symphonia - Dawn of the new world




Gameplay









Mys.

Dagen har vart mysig och lugn, dagen börja med att fira min älskade vän Johanna på 18års dagen :D Sen va de även ett tillfälle att träffa henne innan hon åker iväg på skidsemester.

 

Kvällen bjöd på pizza och film mys med familjen. Måste säga att jag är generös som bjuder min familj (min mor och lillebror) på detta.

Vi såg på Megamind och jag rekommenderar den full hjärtat.

 

 


Inte vet ja?


Inte nu och inte sen



Andrew Spencer and the Vamprockerz - Zombie (Ray Knox Remix)


Panik och mys

 

 

Lite små panik när magen kurrar och skriker, insåg nyligen att de är den 21 februari! Aj! Drack mjölk som gick ut den 19 februari, shit och 2-3 glas mjölk!

Pajar min mage och jag blir dålig ska jag stämma stället vi äter på! :o

 

Gosh! Varför kunde ja inte komma fram till de här innan jag drog i mig mjölken..  Måste säga att jag inte hänger med precis. Irriterande man borde inte få servera sånt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Men nu till något helt annat sitter och pluggar samhäll och ämnet är alltså EU!

Hurra! Första provet denna termin men vad har lilla Elin lärt sig om EU?

 

Hm… Eem.. Bra fråga de vet jag inte riktigt men sitter och försöker lära mig något just nu och jag må säga att de går ganska bra och för första gången känns de avslappnade, jag slipper helt enkelt att tänka på allt annat som verkar tynga mig just nu.

 

Förövrigt ligger den lilla myshunden och snarkar smått samtidigt som han värmer min mage! Super enligt min mening! (Y) De är ju alltid mysigt men en hund på magen :D

 

 


Ta chansen!

På tiden att man lär sig något nytt kanske?

 

Ja nu tar vi chansen att utvecklar idén till något häftigt!

Ska äntligen ta tag i saken och lära mig något nytt! Yaa ;D

 

Tänker dock inte avslöja riktigt än vad jag hade tänkt göra för de är lite hemligt än ;D

 


Yes OMG!

 

Nej inte precis, sinnes stämningen är inte på topp just nu och de känns mer som man förstör än åter uppbygger.

 

Även fast de är stjärn klart och månen är full känns de otryckt att vandra ute i mörkret och kylan i vanliga fall är de bara skönt att vandra hem ensam i mörkret. De är då jag känner en viss frihet nästan som att vara bekymmersfri.

Man släpper allt och känner hur den kalla luften rensar bort tankar och kyler ner kroppen inifrån.

Som att vara levande död kanske?

 

 

 


Hurts - Silver Lining <3


Obegripligt eller förståndigt.

 

Doften av socker sprider sig i rummet, socker i form av energidryck som släpper lös koffein i kroppen som gör dig pigg eller leder ut sprit snabbare i kroppen och gör att man lättare blir full. Livsfarlig men frestande!

 

 

Livet från en annan vinkel:

Att ligga i ett tyst mörkt rum med fötterna upp mot taket och ryggen längt golvet kan uppfattas jobbigt eller obekvämt. Själv har jag alltid älskat den känslan att se mina fötter över huvudet vilket de är upp mot ett tak eller den blå himlen. De får mig att tänka på en massa saker men samtidigt får de mig att lugna mig och fokusera på just en sak.

Att sedan kunna slappna av är mer av en njutning särskilt när man är mästarnas mästare på att stressa upp sig själv tills man bara sitter och inte gör något.

 

-

 

Äntligen har man nått något, eller de var iaf fall så jag hade fått för mig. Nej i själva verket är man fast och har bara målat över sig själv med lite färg och helt glömt bort grunden. Detta resulterar i att man sakta kommer flagna och den o målade grunden kommer tillbaka.

 

De är som man säger vi är inte stabila utan den perfekta grunden och bygger du upp den kan du stå i mot de mesta utan att falla samman.

 

De är inte alltid meningen att vi ska förstå allt, fast vi gärna vill ha den kontrollen



Open Your eye



Open your eye and see what you can't see
Learn to feel the way you don't feel
Help is what I need
Cause you is all I see<3



Framåt!

Till dagens ära kommer en härlig bild från helgen kram<3


 

Att så korta tillfällen kan ändra så mycket…

De är så f***ing underbart att inse att allt far framåt!

 


Party, Party musik!


Musik, musik dricka sprit!



Fest e best! eller vad är de man säger? Måste säga att musik på fest ska va fett bra och musik som alltid funkar är trall vänliga låter som man kan sjunga med i annars har man alltid en massa remixer som är Awesome up kicker!

Sen är de alltid härligt med lite Hardstyle eller någon annat skönt som Dubstep m.m.

 

 


Home again!

Då vart man tillbaka från sin lilla tripp i Dalarna!

Måste säga att de är blandade känslor och tankar som spökar för mig just nu, men hade så fruktansvärt Awesome! Uppe i lilla dalen och jag längtar redan tillbaka!

 

Alla dagar vart härliga festerna vart sköna och alla människor i dalen var toppen!

Tänkte passa på att tipsa om ni någon gång är i Mora och på gågatan passa på att titta in på kaffestugan för en kopp te och morotskaka, jag lovar de är hur super gott som helst man verkligen njuter av varje tugga ;D

 

Men ska försöka vända rätt på dygnet inatt dock har de inte vart så illa faktiskt på fredagen/lördagen vart jag uppe till 6 på lördag morgonen. Och sen har vi lördan till söndagen som jag vart uppe till 5 tiden någon gång men haft trevligt sällskap så hade inte tid att sova så mycket.

 

För övrigt har jag varit ganska off! Men jag har börjat leta mig tbx till mig själv mer och mer, men de händer att vissa dagar fortfarande är off och de beror nog på att jag har mycket att tänka på hela tiden. Men fått stöd av en underbar person och han kommer alltid stötta mig!

Tacksam men får inte glömma att jag har mer stöd och att jag måste ställa upp för andra också! Peace out! <3





Åker buss, buss!

Sitter på en buss på väg upp till Älvdalen för att umgås med de lilla folket som man känner ;D

Resan tar 5 timmer drygt och de återstår bara 3 timmar och 30min typ.

 

Tur att man har en dator och en bra bok med sig och sen sitter även min reskamrat Ida bervid mig så man kan alltid prata med henne när man har tråkigt eller bara prat för att man känner för de.

 

Hava an Awesome day! ;D


kom igen da!

 

När man lovar något man inte kan hålla blir man lite smått ledsen på sig själv, men att lova något som är mer eller mindre omöjligt då får man faktiskt inse att personen har smått problem med ex. uppgiften.

 

Min löfte var att stressa mindre men hur gick de egentligen?

 

Hade sov morgon till 11.40 men gick upp vid vi 8 tiden för att fixa i ordning mig och äta för att sedan komma iväg i tid till bussen. Vad hände?

 

Vid 8 tiden ser jag min bror gå hem ifrån i den jackan jag vanligt vis bär! Aj da hoppas han har tömt ur mina saker, Nepp.

I mysbyxor som är fula som stryk och håret såg ut som en katastrof springer man efter honom för att ta tillbaka sakerna.

 

Oj! Elin lyckade inte hålla sitt löfte i mer än en kvart!

 

Kommer hem shit! Tiden springer iväg för mig men hinner i alla fal med bussen och kan ta te lugnt igen.

 

Senare under dagen. OMG har Elin läst texten i engelskan ordentligt NEJ!

 

Stressad över att inte kunna svara på några frågor som någon ställer om texten..

 

Uppgifter som i övrigt ska göras under dagen:

 

-          Leta efter en mindre resväska

-          Köpa lite nödvändiga saker till bussresan imorgon

-          Packa

-          Och diverse andra saker som behövs

 

 

Sammanfattar dagen men några ord: Men va fan lyft på röven och gör något ditt lata skrälle!




De mörkerbelagda dagarna.

Dagarna i livet som är lite mörkerbelagda vill man helst glömma bort, men lika envetet kommer dem tillbaka för att på minna en annan om att alla dagar inte är de bästa.

 

Bara för att regnet faller eller åskan går betyder de inte att man har en dålig dag!

 

Nej

 

En dålig dag är när man känner världen framför en rasa samman i bitar, när man inte ser rätt och fel. Dagar man inte har något humör konstroll utan spårar ut och flippar ur skriker och gråter! Dagar vi helst inte vill ha men som kommer ändå.

Idag är en sån dag, en dag då jag helst velat gömma mig under täcket och sova bort allt men lika väl hamnar jag i små bråk och ångrar mig.. Jag  är ledsen om de gör ont men glöm inte att de gör lika ont i mig.

 

Man kan inte bara gömma sig för verkligheten utan man får snällt ta stryk och sedan resa på sig igen. Glöm inte att de finns bättre dagar så länge du inte ger vika för de mörka dagarna.


Blind eller inte blind?

Citat: Kärleken gör en blind



Om man tänker efter noga så har det här citatet rätt på vissa par men också fel!

Jag känner ett par som faktiskt är väldigt blinda, ja tyvärr ser dom bara varandra och de gör de bara värre iaf om man tänker i hela helheten! Ja dom går miste om så mycket.

 

Tänk själv efter på ditt förhållande eller ett gammalt eller på ett förhållande som du vill ha i framtiden! Skulle du vilja ha en tjej/kille som är som en igel på dig 24/7?

Jag menar alla tycker olika vissa gillart men vissa tycker de är mer elr mindre jobbigt!

 

-

 

Jag har nog aldrig känt mig blind för kärleken, nej jag försöker hålla mig öppen för vad jag har lärt mig av mig själv har inte alla kärlek bra slut. Nej därför är de alltid lika bra att inte bli som en igel på sin partner utan man har mer själv kontroll över allt.

 

Måste erkänna att jag är kär nu faktiskt men som sagt öppet sinne för jag vet inte om han har samma känslor för mig, men de betyder inte att jag inte ska ta reda på de. Nej här ska vi inte vänta utan faktiskt göra något själv! Har han dock inte samma känslor för mig så är han ändå en awesome vän som jag verkligen inte vill tappa!

 


Stolt men förvirrad över de?

Gårdagen gjorde mig stolt på sätt och viss. Dagen började faktiskt bra lyckades få i mig frukost och komma iväg till skolan i tid. Hade idrott som va väldigt läror rikt, måste säga att blind tema på idrott får en att inse att blinda personer har något sjukt utvecklade sinnen de vill säga deras känsel och hörsel är den bättre om man jämför med oss seende.

 

Nej sen fick vi väl reda på att de va vatten läcka någonstans runt skolan så vi fick sluta vid 2 och då bar de av till min storasysters lägenhet som vart tom som tur va hade jag nyckel och tog mig in och fixade lite mat. Sen bar de av till Herrhagsskolan för att laga mer mat.. Men vädret vart så underbart så jag drog mig på ett riktigt isigt ställe och fick gå tbx till lägenheten och sedan fick jag ruscha iväg igen dock blev jag 30min försenad men jag kom iaf!

Efter de den lektionen va de bara att vandra hem till syrrans lägenhet för att spendera natten ensam.

Fick något konstigt ryck och gick till affären och köpte mat iaf så när jag kom hem blev de mer pasta och grillkorvs tärningar, mums ;D

 

Åt väldigt mycket vilket gjorde mig förvirrad och orolig för har funnit mig själv i situationer där jag mer eller mindre tröst ätit vilket inte är de bästa, inte ens i mitt fall!


Klurigt, Klurigt!

 

 

Fixat lite med bloggens layout idag måste säga att jag är nöjd! Tycker jag är smått duktig för att inte veta hur man gör precis :D

 

Humöret i en salig röra! Minst sagt idag känner jag hur mitt humör är konstigt, de kan som jag är glad, ledsen och arg och då sitter jag med leende mun och sorgsna ögon och rör mig som om jag skulle vilja slå någon eller nått.

Inte precis trevligt :/ men man kan inte alltid ha en bra dag! Nej man får helt enkelt göra de bästa av saken istället för att sitta som en annan sur mopp och tycka synd om sig själv i onödan.

 

Nej har fått en del tanke ställare som jag gjort mig glad, ledsen och smått rädd eller mer orolig kanske? Inte riktigt säker på allt än men jobbar på det. För övrigt ha min dag varit lugn lite små värk i kroppen men inte så farligt. Annars har jag tillbringat dagen men att läsa vilket har varit avslappnande och om inte annat behövande iaf om man vill tänka på annat!

 


RSS 2.0