regular day


LoVe Is TrUe..

Kärlek kan vara san men sen måste man ju hålla kärleken vid liv och de är kanske inte de lättaste för vissa av oss. Vissa kan inte komma ur de första stadiet då man är ny kär och efter ett tag slutar kanske relationen med att man gör slut och kanske inte pratar med varandra eller så kanske man går tillbaka till att bara vara vänner igen, ja alla gör på sitt egna sätt.

Känslan av att vara kär är oftats alltid underbar men sen kanske de inte de är så lätt när man väl blir tillsammans men man måste ju inse att man inte kan ha kontroll behöv och sen ska man inte försöka förändra personen man är tillsammans med för då tror man bara att man skapar en person som man älskar utan att kanske personen som man ärndrat på älskar en tillbaka och ännu en gång kan man sabba ett förhållande.
Att axeptera olika skillnader är att vissa att man respekterar varandra och tar varandra seriöst sen kan man komma med olika förslag men sen får ju personen i säg bestämma vad den vill göra. Förstående för varandra är alltid viktigt sen måste man vara ärlig och förstående, i en relation måste man kunna prata om sina problem för de är ett viktigt steg i relationen.

The blind side - Ur en annan syn vinkel

 

Sant som de är sagt fast i detta fall är de skrivet men vem bryr sig?

 

Vi ser olika på saker och så har de väl alltid vart, vi ser olika på samhället, folk och en massa annat. Föreställ dig att du sitter ute på en brygga en sommar kväll och solen är på väg ner och allt är underbart, tänk dig att du tittar ut över sjöns spegelblanka vatten och säg mig vad du ser. Jag kan redan nu dra slutsatsen att vi inte ser samma sak. Oftast fokuserar vi på olika saker när vi tittar ut. Du kanske ser en fågel eller ett moln men jag kanske lägger märke till båten som är på väg ut osv.

 

Den blinda sidan är den varierande sida.

Sen kan man ju prata om andra blinda saker som vad man tycker är snyggt osv. men glöm inte att du inte ser saker ifrån samma vinkel som någon annan, så innan du säger att du vet hur de känns tänk efter för de kan vara så att du egentligen inte vet och de kan irritera den som du pratat med.

 

 


Resan, Längtan och Väntan

Nu är de mindre än ett dygn kvar tills en filur startar sin resa ner mot Värmland för att återigen få träffa lilla mig.
Längtan är något man alltid bär med sig även fast du inte alltid känner den finns den där inom dig.


Resan mot målet brukar bjuda på upplevelser i alla dess former. Både bra och dåliga, nyttiga som onyttiga ja allt beror nog mer eller minder på hur man ser på saker under sin resa.


Väntan är beviset på de tålamod som vi alla har inom oss och även de som visar att vi är starka att klara oss utan vissa personer under en längre tid. Den som väntar på något gott väntar aldig för länge.



Inte värt de..

De är som att sitta med en senil person som upprepar samma varje gång man träffar henne.

Man sitter och gungar fram och tillbaka med benen samtidigt som det eviga påminnandet om böjningar och perfekt osv. Och åter igen skrivs allt upp på tavlan och man får anteckna men idag skippar jag de eftersom jag har mer eller mindre antecknings boken full av samma anteckningar och nu börjar man tröttna.

Efter ett tag börjar de tjatas om papper som hon har skrivit ut till oss men som vi inte verkar ha och hon har själv glömt sin egen kopia på pappret antigen på arbetsrummet eller hemma.

 

Känslan som slår mig är att plocka ihop mina saker resa mig från stolen och lämna klassrummet.

 

 

Kommer ni ihåg?                                 Kommer ni ihåg?                                  Kommer ni ihåg?

 

 

De känns som de ekar i huvudet på mig! Jag blir galen!

Lektionen ger inget och nu snart har ännu en termin gått och eftersom vi byte lärare i ämnet i början på terminen och den nya läraren inte är bra har man inte lärt sig något.

Helt klar irriterande och man blir väldigt besviken och arg på läraren som inte kan lära ut..

 

De är tillåtet att klaga men just nu känner jag inte för  att vara allt för elak mot henne..

 

Häj!

 


Bland annat



De man inte säger berör ingen annan.



Helgen i bild

 

 


Stora flickor får också gråta

 

Bekymrad min sätter man sig i en tyst sal med nära släckt och vänner och lyssnar på dyster musik och ser bistra miner och de flesta har blanka ögon.

Väx upp, väx upp du är van och de gör ingen skillnad om du lättar på känslorna eller inte som barn förstod man inte alltid vad som egentligen hände utan man satt bara på bänken med familjen och följde med för att lägga blommor på en låda.

 

Med tiden förnedras mycket och man blir mer medveten om vad som egentligen händer och man önskar att man kan få slippa att behöva åter uppleva samma sak igen. Men att önska är som att försöka hitta slutet på regnbågen ganska svårt alltså.

Döden kommer och döden går och vi står alla på tur att möta våra öden. De som avgör allt är tiden och man kan inte förutsäga sin framtid och vet då inte när man själv står på tur.

Men bara för att man vet att man också kommer att dö bör man inte försöka leva för tryggt och inte heller för vilt, nej ta dagen lite som den kommer!

Första gången visste jag inte vad som hände sista gången bröt jag ihop, även stora flickor får gråta.

 

Den dagen du står där släpp dig fri låt känslorna komma och tävla inte med dig själv att hålla dom inne för de kommer en tid där du kommer ångra dig. Man kan inte göra om något man gjort i sitt förflutna för de blir aldrig de samma.

 

Jag ångra den dagen jag valde att stanna utanför men de var bland de tyngsta som skett på länge och jag visade i alla fall min respekt fast på ett annorlunda sätt, kommer och hälsar på snart igen.

 

 

 


Stress eller socker?

 

Oj, oj vilken långdag de blev idag och jag säger bara de att morgondagen blir nog liknande dock blir de 18år fest! PARTY! ;D <3

Min kära vän Johanna har vart 18 ett tag och ska se till att ha fest nu!

Men mycket ska göras imorgon både innan festen och möjligen efter också, till en början ska man iväg till skolan sen ska man på möte mitt i allt och efter de tillbaka till skolan för att göra prov och även för att vänta på Jacob så vi kan sam åka hem till byn.

De finns helt enkelt lite att göra må jag säga och jag vet inte om jag är små stressad eller om jag fått en kick efter allt socker jag stoppat i mig idag, problemet är att jag mår illa så jag ska lägga mig och sova.

 

 


Of to Work



Sitter och peppar mig själv innan jag ska gå till jobbet för att avverka några timmar! Sen blir de att ta sig iväg till affären för att skaffa proviant till motgondagens nationella prov i svenska som är på 5 timmar imorgon.




Tänk värt

 

Vi utgår ifrån en punkt här i livet för att sträva mot en annan punkt, de så kallade målet! För att uppnå detta får vi kämpa mellan olika situationer här i livet.

Vissa är svåra medan andra är lätta vissa leder till lycka medans andra till sammanbrott och depritioner. Vi är som ett hjul som snurrar runt och vi möter hela tiden nya väg underlag som vi måste lyckas passera utan att fastna.

Alla har vi upp gångar och ner gångar de är bara axeptera att vi är olika och att vi klara av olika saker på olika sätt, så ska de vara och så kommer de nog alltid vara inge mer med det!

 


Fredagsmys och grillning!

Team: Fredagsmys och grillning!

 


Bittra syner.

 

Tillbaka blickar kan vara både mysigt och plågsamt och allt beror faktiskt på personen i sig. Om du skulle sitta ensam i ett rum eller ute eller bara vart som helst och sedan tänka tillbaka på de värsta och de bästa som hänt dig kommer de kanske fram många bra tillbaka blickar men för att komma fram till de bra brukar man leta igenom dom dåliga först och de kan ge en otroligt bitter syn.

Men de har också mycket med hur din historia i sig ser ut, just min är inte den ljusaste men jag ser nog mer positivt på allt ändå.

 


Tummarna upp!

 

Håller tummarna för något bättre!

 

 

Javisst! Varför inte sprida lite glädje när man kan?

Jo visst inte glädje till mig utan till någon annan

Som kan behövas piggas upp så här på kvällen.

Kom ihåg att unna dig något ibland och vissa

världen att du också kan lee!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vikten i viktighet


Vissa dagar står vi inte ut med att välja och kör vårat eget race.

Vikten i dom val vi gör varje dag skiljer sig från person till person men många gånger ångrar vi de saker som vi valt och vill mer en gärna gå tillbaka för att göra rätt val.

Men så funkar de inte riktigt, nej ibland måste vi ta konsekvenserna vi utsätter oss för i de val vi gör.

 

 


Talk to Me

 

Ready to shoot!






Dags att lära sig lite nya sake

 

 

Helgen gav lite lycka med lön mer jobb och system kamera!

Kan säga att lördag kvällen bjöd på film mys + pizza, underbart säger jag bara!

Nu ska jag försöka läsa lite i fotoboken jag fick med kameran och se om jag lär mig något nytt, dock tror jag nog att jag kommer att göra de!

 

Tänkte bara upplysa alla om att jag har haft en riktigt bra dag faktiskt och de var ett tag sen jag hade de. Tack Jacob, Jenny och Jonas och diverse annat folk man träffade ;D

 

 

 

 


Verklighet


Oslipad med ett glänsande yttre

 

Du glänser som en riktig guld klimp när du går runt du är inte mer speciell och du bär inte märkes kläder eller annat  för att sticka ut. Nej du använder dig av din näsvishet och din skrytsamma sida.

Geni drag! Om de inte vore så att du egentligen är rena rama pukot!

 

Den glänsande med ett oslipat yttre

Du är precis som du känner för, klär dig som du vill och bryr dig inte om vad andra tycker. Men du är inte helt perfekt, nej du är en osäker person på utsidan men har ända styrka i dig själv.

Du är inte den smartaste men du försöker och skryter inte i onödan du är mer än du tror!

 

Skillnaden mellan folk och folk är stor i alla fall på vissa ställen. Så som jobb skolan eller i sin egen umgänges krets, ja de finns mer eller mindre över allt.

Vad gör de om man är oslipad på utsidan? Jag menar, är de inte insidan som räckans och inte hur man ser ut osv.

Jag vill inte säga att jag är en speciellt utstickande person men jag säger gladeligen att jag kör mitt eget race och har min egen stil och mina egna åsikter.

 

Om du har någon tanke på att vara dig själv tveka inte ta steget fram och vissa oss vem du egentligen är istället för att låtsas vara någon som du inte är och vill vara!

 

Vi lever ju faktiskt bara en gång så varför inte leva de som dig själv istället för någon annan!




Bra eller dåligt?

 

 

Antingen har jag lyckats jättebra eller så har jag gjort ett misstag, jag har helt enkelt inte kommit överens med mig själv än.

Men jag vill för engång skull inte vara svag utan stå upp för vad jag säger! Och inte krypa tillbaka och be om ursäkt..

 

Nej jag är en väldigt snäll person som inte säger ifrån om de är saker jag inte riktigt gillar osv. Dock gäller detta bara viss som jag känner för annars är jag lite som jag vill.

Mitt största problem är nog de att jag är för snäll mot vissa av mina tjejkompisar för jag är inte precis för snäll mot någon killkompis iaf.

Ironiskt måste jag säga!

 

Nej de känns bra att har sagt något som jag verkligen tycker men att sedan ångra sig kan inte alltid bra. Men de är bara bita ihop och inse att jag inte gjort något fel.

 


RSS 2.0