Mellandagarna

Julen är över och mellandagas rean har börjat och planerna för nyår har börjat poppa fram. Vad ska man göra, vart ska man vara och så vidare.

Riktigt nöjd i alla fall med mina julklappar och så fast jag fick en del saker som jag inte ville ha heller men sånt är livet :p Filip va jätte söt och gav mig ett halsband, en silver kedja med ett hänge som höll en ljusblå sten, jättesött!

 

Imorgon ska vi antagligen ner till Karlstad och titta efter lite saker som kan vara kul att ha från mellandagsrean  ;)

 

Men nu ska jag nörda lite online spel och busa lite med Filip i mellan åt :p


Nu är de jul!

Julafton imorgon och idag har man klätt granen och spelat sällskaps spel med nära och kära.

 

Tänkte vissa er lite bilder från innebandy turneringen som utspelades igår :)

 

 

 

 

Vi kom dock bara 2:a men fan va roligt vi hade! :D

 

 


3 dagar kvar sen är de äntligen lov!

 

 

 

Japp bara tre skoldagar kvar sen har man jullov fram till den 10 januari! Dom tre sista dagarna är tema dagar och vad jag fatta på några i min klass ska vi ha sexualkunskap första dagen och dom andra har vi idrotts tema basket och innebandy tror jag de var.

 

Inte direkt pepp faktiskt men de är så de är. Men jag är nog rätt glad ändå :)

Imorgon ska jag hjälpa Jacob med hans sista julklappar och jag hoppas han kommer hitta något till alla, själv ska jag också köpa en julklapp och inslagspapper.

 

Och på onsdag kommer en mycket efterlängtat person hem till mig också! Har inte träffat honom sen höst lovet och jag har saknat honom väldigt mycket!  Han kommer att fira jul hemma hos min knäppa familj och de kan inte bli mer än jätte trevligt och roligt :D

 


Vi måste erkänna våra förluster och ta dom med stolthet!

 

 

Vi har de inte alltid lätt i våra liv ta mig som ex. jag har astma besvär sen förra året och nu när jag va hos doktorn sist för att jag inte mår någe bra sa han till mig att min lungkapacitet har blivit sämre :/ positivt på ett sätt! Jag vet vad som är fel, sen finns de ju en hel del negativa saker med de också så som att min kropp inte får tillräckligt med syre och de resulterar i att jag blir stressad inte kan äta och sova ordentligt och en massa annat som gör att jag inte mår bättre.

 

De är sist skolveckan för mig med vanliga lektioner och nu sitter jag här med häcken full av en massa inlämningsuppgifter och prov som måste göras för att jag ska kunna få några betyg som är bra. På sätt och viss vill jag bara gå och dö men fan de har jag inte tid med! Sen så vet jag att de inte hjälper mig eller någon annan på något sätt.

De är bara att bita ihop och försöka plöja sig igenom alla skolgrejer och hoppas på de bästa!


 


 


There got to be more


När man vaknar upp på mornarna vill man alltid kunna känna att man mår bra och kan se farm emot en ny dag! Well dream baby it not gone happen! Inte för min del i alla fall, jag känner att jag skulle vilja sova ett bra tag framöver utan att behöva vakna upp till verkligheten. Face it, minns sagt är nog de ända man tyck kunna göra i denna situation.

I detta fall har jag satt mig i en väldigt dum situation som gör att jag inte orkar koncentrera mig och halkar efter bland mina sista skol uppgifter vilket inte är speciellt trevligt med tanke på att de är jullov nästa vecka…

 

Överhuvudtaget har denna vecka oroat mig för jag har vetat att jag haft många inlämningar och prov jag är väldigt säker på att mycket av dom kommer jag inte klara av att göra klart :/ Varför ska varenda jävla lärare sätta in prov och inlämningar veckan innan man går på jullov! Fast man ska väl inte klaga hela höstterminen har vart rena rama prov och inlämnings bomben som är släppt över en så de är väl bara att bita ihop och göra de ja kan av saken.

 

Forbidden fruit saker man inte ska göra när man ska göra viktiga saker är ju alltid mer frestande ex. om någon ska ut och köra pulka efter fyrhjuling då är de hur lätt som helst att tänka va fan klart jag ska med ut och ha roligt jag hinner med att plugga senare. Busted där skiter ju problemet man gör saker som är roliga istället för att plugga eller städa eller vad nu  kan tänkas vara.  Well, well ska väl sova eller något sånt nu Natta på er!

 

 


Split Your Lip

 

 

Nytt härligt album ute med Hardcore Superstar måste säga att dom har gjort de igen ett helt suveränt album med många härliga låter som slip your lip, moonshine och bully!

Dom är från Sverige och deras musik är helt awesome! Finns att hitta på spotily!

 

 


Nu byter vi regler och söker hjälp för att nå resultat

 

Som person har man många regler som är oskrivna så som hur du vill att din säng ska se ut när du bäddar den (om du bäddar den vill säga). Reglerna bestämmer även hur du tänker klä dig och även vad du tänker äta som ficka, lunch eller middag.

Vi är omgivna av våra egna regler som bestämmer vad vi gör och hur vi gör de. I mitt fall måste jag tänka om och ändra mina regler så att jag kan nå mina mål och inte sjunka ner tabellen.

 

Därför kommer jag mer eller mindre vara tvungen att söka om hjälp. Jag behöver en tränare som kan hjälpa mig med mina vanor så jag kan få regler som gör att jag kan börja vinna och nå mitt mål. Önska mig lycka!



Tomorrow morning i think


Natten har inte vart den bästa denna gången, i natt har jag sovit ungefär 4 timmar och orsaken är fortfarande okänd. De mest skumma har vart att även fast jag sovit så lite känner jag mig inte trött. Just nu sitter jag bara och väntar på att sömn chocken ska smoka till mig i ansiktet och segra med en knock out! Men de verkar inte som att den kommer att komma.

Blir att dricka en burn och se om boxnings matchen drar igång!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Pluggaeli plugg…

Sitter och pluggar järnet på en inlämnings uppgift i företagsekonomi A viket går både bara och dåligt. Jag tycker de är svårt att utföra arbetet när vi får hitta på så mycket men de ger också en härlig frihet.

Men jag ska kämpa på så får jag hoppas jag får ett MVG eller ett starkt VG :D

 


Spela -> Pausa -> Spola tillbaka -> Spela

Som så många andra ute i världen känner jag att tiden går och att man någon gång bara vill pausa tiden och tänka efter på allt som händer och har hänt. Efter en stund kommer man på att man vill spola tillbaka tiden och ändra på situationer och beteenden och en massa annat för att föra de till de bättre. Sen tänker man att de bara är att köra igång allt igen utan att någonting har hänt. Men så lätt kommer de aldrig bli eller vara, ett visdoms ord är: man lär av sina misstag! (Dock funkar de inte för alla men de är värt att ha i bakhuvut)

 

Men många av oss lär av våra misstag och de är väl även de mest naturliga sen finns de ju personer som har lite för mycket stolthet för att inse att dom kan ha fel men innerst inne tror jag nog att dom har en smula vet att även dom kan göra fel och ha fel.

 

I mitt fall vill jag spola tillbaka tiden till midsommar men skulle jag göra de är jag rädd att jag går miste om att träffa flera underbara människor som jag absolut inte skulle kunna leva utan! Därför måste jag på annat sätt lösa mina problem men de är aldrig fel att se tillbaka till den möjliga källan till problemet.

 

 


Vinter skoj!

För alla som tycker vintern är tråkig, kall och bara pest.. Tänk om! de finns en massa roliga saker man kan göra på vintern så som att åka pulka, skidor m.m. Man kan även åka pulka efter hund eller som Johanna, Jacob och jag pulka efter fyrhjuling ;) De funkar fin fint! Sen för tjejer och killar som inte gillar sånt ta med er kameran ut och fota lite precis som jag och min vän Ida :)





Ida hoppar högt av vinter glädje!



Jacob blir lite små rädd när jag har skidglasögon på mig ;)



Here we GO!


Akta min vante!



Klä dig varmt nu i jul så kan du alltid ha kul :D


Working and working!

Tänkte bara säga att jag jobbar med att ändra lite på bloggen ha tålamod så hoppas jag att de kommer se någorlunda bra ut i slut änden! ;D


Tusen tysta skrik

Livet tycks dela sig i många olika vägar, några lättare att gå andra lite mer utmanande och vissa som aldrig verkar ha ett slut.

Valet av väg alltid de samma, ditt val men i detta fall är de mitt val.

Tiden går ändå rätt fort nu för tänker man tillbaka några år så gick tiden betydligt långsammare i alla fall min Nu mer springer tiden från en och ibland känner jag att ja verkligen inte hinner med alls. Just nu känner jag att jag vill ha jullov så jag kan få tid att ta hand om mig själv för just nu är de skolan som är den regerade stormakten i mitt liv men nu är de bara 2 veckor kvar till jullov. Men de är också dom två jobbigaste veckorna på terminen skulle jag nog vilja säga! Denna vecka ska jag försöka börja med 2 inlämnings uppgifter som ska in nästa vecka sen vet jag att jag har 2 eller 3 prov nästa vecka och en redovisning så de är lite mycket nästa vecka så de är lika bra att börja i tid med alla mina uppgifter annars sitter man i skiten den sista veckan och allt kommer sluta i en katastrof. Förhoppningsvis slipper jag de 1år.

 

Sen vet jag själv att jag måste börja ta hand om mig själv också för mår inte jag bra kommer inte något jag gör gå speciellt bra heller fast ibland kan man intala sig själv att de gör de.

Sen jag mycket annat att tänka på också jag menar mitt sociala liv måste jag också underhålla men de är inte så stort problem i mitt fall bara i vissa till fällen men då är de mer att jag blir smått besviken på deras beteende men jag är lite för snäll mot några av mina vänner också så jag antar att jag får skylla mig själv om jag inte säger ifrån.

 

Jag är inne på en av de vägar som aldrig verka vilja ta slut, men jag kämpar på i min egentakt och hoppas på att jag hittar tillbaka till huvudleden som för mig till mina mål.

 

 

 


Inget speciellt måste jag bara säga!

Tada! Fixat några av julklapparna till mina familje medlemmar! Känner mig nöjd och glad som en kex choklad ^^

 

Eee vad ska man mer säga? Jo men visst jag funderar på att klipp håret innan jul om jag finner en passande tid hos en hyfsat billig frisör ;D

 

Tack och hej Leverpastej! På mackan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tittut! jag såg dig inte!

Nice, nice utan fågel bajs!

Idag ska man träffa lilla Jacob vilket ska bli skoj, skoj fast utan hoj :p
Blir att julhandla lite och sen får vi väl se vad vi hittar på :)


Jag och min (familjens) hund ;D Nemo is the name Yo!



???Idealkroppen???

 

 

En riktigt bra funderare är de här med idealkroppen? Vad är idealkroppen för dig?

Bilden jag har av idealkroppen för tjejer och killar är varit slim fit tjejer med stora bröst och fin rumpa medans killens ”idealkropp” har varit fint uppbyggd kropp med muskler och platt mage. Men i mina ögon har inte idealkroppen någon betydelse och de är nog väldigt tur för tänk va fördoms full man skulle vara!

 

Jag tycker smala, tjocka, mulliga och lönnfeta m.m. personer kan vara lika fina som alla andra och jag bryr mig inte om vad andra tycker!

 

 


RSS 2.0