Nu när november snart är slut, tittar jag kanske ut!

Sista november nu da!

De betyder att de börjar bli tid att köpa julklappar till familjen och även nära vänner :) Jag har dock redan fixat till 3 vänner så de behöver jag inte tänka på med sen har jag mor, far och mina 4 syskon kvar att köpa till. Jag känner mig fattig redan vid tankern på de..

 

Men de är ett tag kvar till jul så jag hinner väl fixa de och om inte annat ska jag i alla fall hjälpa min store bror med julhandlandet på fredag och jag hoppas jag är till någon hjälp.

 

I ett tidigare inlägg skrev jag ner vad jag önskar mig och jag kan säga att listan har blivit lite längre. Fast egentligen inte utan de är kläder eller mer specifikt t-shirts med härliga tryck på:

 

 

 

 

Måste bara säga att jag är galet kär i några av t-shirtarna och får jag inte de i julklapp kan jag bara säga att jag vet vad jag ska köpa efter jul ;)

 

Men nu ska jag nog åter gå till ett annat skivande. Alltså mer eller mindre ett uppsats skrivande!


Harry Potter

Igår va jag och 3 av mina syskon iväg på den nya Harry Potter filmen och jag måste säga att jag tyckte den va riktigt bra :) Så jag säger bara den är helt enkelt värd att gå på ;)

Jaha, jaha idag är de första advent och jag gör inget speciellt för att fira de :P jag har helt enkelt inte lusten och orken att göra de.  Men de är i sig en väldigt mysig dag full med ljus värme och SNÖ!

DE blåser och är runt -7 och snön bara yr ner viket är härligt att se ;D

 

 


Awesome Musik!



Tänkte tipsa om ett Awesome drum and bass band! Vilket är Pendulum ofc! :D


Senaste Albumet




Pendulum - Self Vs Self

 

Pendulum - Salt in The Wounds

 

 

För er som diggar Pendulum den 20 december intar dom scenen på Berns Salonger i Stockholm med en energifylld livespelning, dock är de 18års gräns så små pluttar som jag kan tyvärr inte åka ock kolla på dom :( Jag får helt enkelt lyssna på deras mucik här hemma tills jag har vuxit up :p



Inte idag, Inte imorgon.

 

Jag är bara 17år men jag känner ändå att tiden springer iväg för mig. De är nästan som man bara vill stanna up tiden och gå tillbaka för att kunna uppleva mer roliga saker eller bara vara liten och busig! De går ju tyvärr inte och hade de gjort de kan jag bara tänka mig hur allt skulle bli knasigt. Sen finns de ju saker som skulle vara bra också, ja menar tänk att kunna rätta till saker och val som man gjort fel här i livet.

Men jag är ändå väldigt nöjd med vad som händer och sker!

 

Dock tänker jag aldrig bli stor enligt mig själv! Jag ska behålla mitt glada barna sinne :D

Och förhoppningsvis kommer jag lyckas också!

 

 

 


Funderare...

Jag har funderart på de här med mobbing! Vad tar man som mobbing egentligen? Och varför tycker vi om att mobba människor?

Är de så att vi mår bättre av att trycka ner andra människor? Kan vi inte bara inse att vi alla är olika och att olikheterna finns där för en anledning. Jag mernar igen vill väl vara lik alla andra på pricken.

Vi tycker olika och de är så de ska vara! Vi borde helt klart vara nöjda med hur vi är och även hur vi ser ut och tycker och tänker!

Visst vi kanske inte gillar alla vi träffar och möter men de betyder inte att vi ska mobba någon eller några.


Mobbing har konsekvenser och dom kan ledda till person skada och död! Är de så vi vill göra med våra med människor?


Skulle du vilja se en av dina nära vänner eller så ta sitt liv för att den har blivit mobbad av någon/några?

Jag tycker vi ska acceptera allas likheter och olikheter!


Gladare :)


Moving on!





 









Jag fortsätter kämpa mot mina motgångar och idag har jag kännt att de ljusnat lite men jag skulle inte tro att detta är slutet.

De känns mer som att detta bara är början på en jobbig period..
Men jag gör allt för att komma tillbaka på de så kallade gammla spåren!

 



Watch Me Bleed - Scary kids scaring kids


Vi har alla våra dagar ibland!

 

Vi måste alla erkänna att vi har våra brister. Jag kan bara säga att idag har inte direkt vart en bara dag :/

Jag har stress och ansträngnings astma och de gör de inte lättare för mig i vardagen. Först när man kom till skolan idag fick jag reda på av Malin att dom hade ändrat vårat schema och de visade sig inte alls vara bra för jag får många saftiga håltimmar..

Sen så har jag en massa inlämningar och prov nu så jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt -.- jag vill ju göra mitt bästa i alla ämnena men de känns inte riktigt som jag hinner lägga ner mig för att få betygen jag vill ha.

 

Detta gör att jag blir sur och grinig på allt och alla vilket inte är roligt.. Jag menar inte att vara elak och så men jag vet inte rikligt hur jag ska bete mig när jag blir frustrerad så jag säger FÖRLÅT! Till alla som har tagit illa upp över mitt hemska beteende!

 


Tänka positivt!

 



 

Jag måste börja tänka mer positivt på saker även fast jag till 60% oftast har en massa mot gångar som man hälls bara vill spränga bort eller nåt! Men de kan man inte göra så fort man har motgångar eller problem! Man får helt enkelt lösa dom eller bara leva med dom.

Men som sagt nu ska vi tänka posetivt! Så karm på er allihoppa! :D



Hold on!

Ny design igen! Jag är inte precis den bästa på de här med bloggdesign men jag gör mitt bästa för att de ska se okej ut.

 

Har inte haft världens bästa dag idag faktiskt.. Men jag tänkte skriva lite om ytlighet idag.

 

Begreppet ytlighet = Att man bryr sig om andras utseende.

Jag är inte en ytlig person utan jag går mer på vad som finns på insidan och jag lovar de är väldigt stor skillnad. Tänk dig att du inte är den vackraste eller snyggaste och ska träffa nytt folk eller kommer till en ny klass i skolan. Tänk dig då att ingen vill vara med dig för att du ser bra ut, galet säger jag! Jag menar jag är inte den snyggaste eller något sånt men jag skulle aldrig kunna välja vänner genom att bara titta på deras utseende! Jag kommer aldrig förstå mig på de här med ytlighet de är bara elakt.

 

Sen vill jag bara säga att jag älskar mina vänner! <3 Dom är underbara och utan dom hade ensamheten varit stor. Om inte annat hade jag inte haft så mycket till liv dock kan jag inte precis säga att jag har de nu häller :p

 

 

 

 

 

 

 

Johnossi - Man Must Dance

 


Music! Im goning LaLaLa!

Musik smak.. De är en bra fråga vad har ni för musik smak? Jag lyssnar faktiskt på de mesta men jag är inte speciellt förtjust i RnB, hiphop och inte speciellt mycke rap heller.. Jag lyssnar mer på hardcore, metalcore, deatcore, drum and bass, rock och lite pop och dunka dunka musik. Några godingar är ju exempel:









 

 



Lostprohets - Were We Belong

 

Hollywood Undead - dove and grenade

 

Thermostatic - The Box

 

All Time Low - Break Your Little Heart

 

 


 

 

Jahapp! Onsdag idag då! Sitter och planerar på vad man ska köpa i julklapp till folk… De är inte precis lätt -.- sen har man börjat fråga mig vad jag vill ha och jag vill ju ha en massa saker, dyra saker enligt mig själv!

  • Kläder
  • Hörlurar
  • Locktång
  • Pengar m.m.

 

En kul grej bara!

 

En kåt make...
hjälper sin fru med ett lösenord till
datorn och han knappar in: "MIN SNOPP"
Frun faller ihop av skratt när datorn poppar
upp felmeddelandet: "ERROR: NOT LONG ENOUGH"

 

 


Håret!?

 

Färgade ju håret för typ 2veckor sen och så här blev resultatet! Riktigt nöjd faktiskt ;) kommentera gärna vad ni tycker om de för jag är nyficken :)

 

Häj!


Slut på lovet nu da...

Whooch! Så är de slut på höst lovet typ.. Ja vad ska man säga om höst lovet? Jo de har vart toppen! Jag har haft konstant umgänge typ vilket är helt underbart i vanliga fall händer de inte så mycket. Men denna gång kom Filip till mig och vi hade riktigt mysigt tillsammans. Jag träffade även Alex, Johanna, Erik, Ida och Jacob m.m! Sen vart jag, Filip och Jacob på fest hos Emma och Jocke vilket vart riktigt nice dock glömde jag att ta med mig kameran :/

 

Men idag är de söndag vilket är en liten glädje sabbande dag eftersom både Jacob och Filip åkte hem, visserligen kan jag träffa Jacob nästan när jag vill men de kan inte jag och Filip eftersom han bor uppe i Dalarna och jag här i Värmland.. Jag saknar honom redan!

Men nästa gång lär väl jag åka upp till lilla dalen för att träffa honom igen.

 

Måste bara säga att fredan va den härligaste dagen av alla! De blev en massa mys med Filip och kan verkligen säga att de är värt att göra om!

 

Men nu ska man väl göra sig i ordning för skolan imorgon, hoppas på att jag ska kunna sova ensam inatt och att jag inte kommer drömma mardrömmar eller nåt..

Men de blir nog bra!

 

 

 

 


De osar blogg lov...

 

De lär väl inte bli så mycke mer inlägg denna vecka för imorgon kommer Filip och han åker väl hem på söndag. Men aja färgade ju håret idag har inga bilder än men jag kan bara säga att jag är riktigt nöjd! De blev inte helt som jag ville ha de men jag gillart (y)

 

 

Man har köpt nya skor idag också, de känns gött de blev ett par stövlar riktigt fina måste jag säga! Men nu ska jag väl snart sova blir upp tidigt för att fixa i ordning innan Filip kommer ;)

De var ett tag sen jag träffa Filip och de ska bli skoj att träffa honom igen!

Hoppas på att Viola ska kunna hälsa på imorgon eller på onsdag också sen ska jag försöka locka hit Jacob från sin sten i skogen xD

 

Jag hoppas de blir en trevlig vecka i alla fall men nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon.

 

Natti Natti!



RSS 2.0