Deadwood

Western serie som handlar om pengar, sex och makt!  En ganska kompliserad serie som kan vara svår att förstå men de gör också att man behållet intresset.

Regn

Tråkigt väder verkar vara de bästa som finns just nu och de hjälper inte mig utan jag blir rastlös och uttråkad men de finns ju alltid lösningar till de!

 

Teckna och lyssna på härlig musik!


Isglass

Varma dagar är perfekta dagar för isglass och Calippo cola är ju aldrig fel men även pigeling och twister är goda glassar.

Gråa dagar är spel dagar!

Regninga och gråa dagar skriker för film mys och tv-spels softande och jag kan bli en exterm nörd vilket jag vart de senaset dagarna då jag suttit framför tv-spelet och lirat The Legend of Zelda Wind Walker!
Har nu varvat spelet så nu får jag väl börja spela något annat x)


TBX

Har haft en riktig sommar break från mitt skrivande men nu ska jag väl försöka starta upp de igen. Jag känner mig inte precis saknad för jag har haft fullt upp med att flytta hem syrran, fylla år och umgås med underbara vänner och min pojkvän!

 

Just nu händer de lite saker i min vardag som jag inte precis är van vid men jag kommer skriva mer om det när allt har lugnat ner sig. Men nu är jag iaf tbx!


RSS 2.0