Resan har startat

Då har man get sig ut på ett äventyr i det Svenska landet! 5 timmars bussresa låter otroligt lockande tycker jag ;D

 

Ja nu sitter man på bussen upp mot Borlänge och allt är frid och fröjd, förutom att man nyligen såg en Filipstads bos röv xD Världen bjuder på många överraskningar men inte alltid så trevliga!

 

Men I alla fall när jag väl kommer till Borlänge blir de till att byta buss och åka mot Mora för att sedan bli upplockad av min pojkväns mor.

 

De är tur att jag är ganska lätt road för annars hade denna resa varit rena rama pinan!

 

Jag hoppas jag besvarat mina kommentarer om vart jag är på vägg och jag kan bara säga att jag hade helt rätt några timmar innan jag skulle åka iväg stod jag och packade min väska som en liten idiot men sån är jag ;D

 

Bildeen är från en tidigare resa från dalarna skulle tro att de är runt Ludvika trakten




Sista minuten tjej

De är så typiskt mig att fixa allt i sista minut och de är en hemskt dålig vana som är svårt att bli av med. Men har tagit fram så jag ska börja packa väskan men har jag lagt i något? NEPP som vanligt kommer de inte hända förens imorgon någon gång...

Working

Tuff dag med en massa jobb inför den kommande veckan men sånt är livet mina kära läsare.
Och nu kan jag verkligen säga att jag absolut saknar min underbara och älskade Filip! men vi kommer snart träffas igen ;D

Något nytt

Något jag helt klar skulle vilja prova är att surfa! Inte de lättaste och de kräver tålamod och de bästa av allt är att de är både bra träning och verkar otroligt roligt ;D
Förhoppningsvis kanske man kan prova på att surfa i sommar!

Kan du skilja drömmar från verklighet?

Vi var på en student fest/bal och hade väldigt roligt jag som var mindre årig hade låtits bli insläppt av en dörrvakt som sedan kom in för att hålla koll på mig så att jag inte drack något med alkohol i precis som jag hade lovat.

 

Kvällen gick och många danser med min pojkvän utlovades och han blev bara fullare och fullare, tillslut kom han fram höll om mig och viskade lätt

-          Jag vill ha dig

Mitt svar var kort och inte speciellt känslosamt

-          Inte nu möjligen när vi kommer hem eller imorgon

Han tittade små besviken och upprepade de han tidigare sagt men istället för att svara ännu en gång kysste jag honom lätt och gick iväg för att sätta mig han följde efter mig men fastnade på vägen tillbaka.

En blond stor bystad tjej ställde sig framför honom och började prata med honom och han bestämde sig för att hålla henne sällskap.

Jag satt själv kvar på min barstol och pratade med dörrvakten som släppt in mig, mycket trevlig kille måste jag säga.

 

Efter en stund blickade jag ut över dansgolvet och får syn på Jack och den blonda tjejen och dom dansade en tätt kelig dans men jag bestämmer mig för att sitta kvar utan att göra något men efter en stund börjar hon stöta på honom och tar hans händer och låter honom smeka hennes rumpa och byst och tillslut sträcker hon sig mot honom och börjar strula och han är med på det.

 

Humöret är helt tappat och ilskan är enorm men lika mycket som jag är arg går jag inte fram för att stoppa honom.

Efter strulet börjar han sjunka ner mot hennes byst och jag kliver av min stol för att gå fram och säga till honom.

 

Jag kommer fram ganska snabbt men den blonda tjejen får jack att vända ryggen och knuffar iväg mig, tillslut tar jag ett stadigt grepp om hennes handled för att stoppa henne men istället för att sluta knuffas slår hon sin fria han i ansiktet på mig och 3 finna rivsår bildas och dom blöder ganska mycket.

Jack börjar komma till sig och blir förbannad och tar tag i min hand men jag är för upprörd och springer därifrån.

 

Han försöker komma ifatt men alkoholen gör honom långsammare, jag sprang ut i den halv kyliga luften och ställer mig mitt på parkeringen. Jack kommer senare ifatt mig och håller om mig och gråter för att han varit dum och ber så mycket om ursäkt.

Jag vänder mig mot honom och ser upp i hans tårfyllda ögon och han tittar tillbaka i mitt blodiga ansikte…

 

 

Livet är tufft och när drömmar börjar kännas som verklighet kan man säga att man har mycket att tänka på. Oron finns hela tiden över att man själv ska vara otrogen eller personen som man älskar ska vara otrogen eftersom som man aldrig vet vad alkohol kan göra med kropp och sinne. De som står ovan är en nära väns dröm, dock är den förkortad och lite små ändrad men minns lika betydelsefull.


Nisse Pisse!


En anning egotripad men de får man lov att vara ibland ;D


Tänk på vad du vill

Allt för ofta sitter man och tänker sig bort från den man egentligen håller på med.

Tankarna rusar genom huvudet i en hög hastighet de kan vara allt ifrån vad du ska göra under dagen eller nästa dag osv.

De är otroligt vad mycket man tänker på varje dag

 

Jag tänker ofta på min pojkvän eftersom vi inte träffas varje dag utan bara någon gång då och då p.g.r. av att vi bor så pass långt bort ifrån varandra.

Men jag tänker fortfarande på mycket annat och jag kan säga att sitta på en buss och dagdrömma är helt underbart!


Snart e de slut

Tiden går fort nu och snart har man nåt mitten på sista riktiga jobb veckan i skolan och jag kan säga att de kommer kännas skönt när jag är klar!

Haft 2 kämpiga veckor med en massa prov och inlämningar och de känns skönt att snart ha sommarlov dock kommer de vara mitt sista sommarlov men förhoppningsvis kommer de bli ett riktigt härligt sommarlov.

 


Take A Break


Touch

Point of no return

Out of Control


Confession To The Dancefloor


Black Books

Syrran tipsade om en britisk humor serie som heter Black Books. Serien handlar om Bernad Black som har en book affär men han gillar inte hatar att folk köper hans böcker och att ens ha kunder, tillsammans med hans två vänner Many och Fran blir allt väldigt roligt ;D
Bernad spelas av Dylan Moran, Many av Bill Bailey och Fran av Tamsin Gerig

Black Books trailer


TMNT

Fick för mig att kolla upp lite serier man såg när man var liten och insåg snabbt att TMNT var en av favoriterna och kollat några avsnitt nu igen och de är lika bra som de var då ;D


TMNT-Original Theme Song (1987)

Ekvationen utan lösning

 

Tänk dig att världen är en enda stor matte bok full med en massa tal och olika ekvationer som man hela tiden försöker lösa, vissa är lättare än andra medans vissa antingen rivs ur boken för att dom aldrig kommer att lösas sen finns dom olösbara.

 

-

 

De sitter en flicka som ser dagen som en gåva, hon lever efter andras förväntningar och försöker göra sitt bästa även i dagar som hon egentligen bara vill skrika av smärta.

Flickan vill inte se sig själv som svag jämt emot andra så hon biter ihop med smärtan i bröstet som evig följeslagare.

Med tiden som ständig påminnare vandrar hon en väg fyll av svåra beslut och verkligheten syn ingen vart.

Men lika bestämt vill hon fixa allt själv och lyckas hon kan hon allt men hon är mycket rädd att misslyckas och göra folk besvikna.

 

Allt fler ungdomar känner sig pressade av skolan och de olika utmaningarna som vi stöter på varje dag. De finns även de ungdomar som jobbar för att kunna klara av vardagen och kombinationen med skola och jobb är inte alltid den bästa.

Dagen ungdom blir mer eller utbränd av dagens tryckande samhälle där betygen och pengarna styr.

 

Tänk efter är de verkligen så vi vill ha de?

 

 

 


In till de sista

Resultat! Resultat! Work, work ibland undrar jag egentligen hur jag funkar.

Att stänga av allt och försöka rikta in mig på allt de viktiga som jag samlat på mig och sen att lova att ge mig fan! På att göra allt!

 

Hur står jag ut?

Enkelt man intalar sig att man ska ge fan på att klara precis allt. De ända problemet jag kan se i med detta är att de sliter på mig något otroligt och jag har även blivit varnad att de jag håller på med kan få konsekvenser som inte är speciellt bra.

 

Har man skapat sig ett problem som även berör andra vill åtminstone jag bli av med de så fort som möjligt, må de kosta vad de kostar men ibland måste man offra för att nå resultat!


LadyRed<3


Nyan Nyan...

Nyan Cat


Gullig till en början men efter en stund inser man att den bara är sjukt jobbig och den sätter sig som klister. Helt enkelt en låt som man kan relatera till hjärntvättning, dock är jag lite förtjust i remixen jag hitta på den ;D


Nyan Cat (Dubstep Remix)

'

Game Of Thrones


Ny ut kommen serie om 7 kunga riken och kampen om makt, en helt underbart bra serie med mycket spänning och kärlek och jag tycker den är väl gjord och har många bra skådespelare!


Game Of Thrones - Intro


Game Of Thrones - Trailer


Håll hårt i de som betyder något

 

 

Lika lätt som sanden rinner genom fingrarna är de att förlora något eller någon man älskar..

Tragiskt nog händer de oftare än vad vi tror och vi må ångra oss men de finns inget som kan få tiden att gå tillbaka.

 

Alla möter vi svårigheter som vi kämpar för att klara men att samtidigt dra med sig alla saker som man vill behålla genom resan är inte alltid de lättaste.  Jag är tacksam för allt de stöd jag får och är samtidigt ledsen om jag verkar dum men om vi skulle byta plats skulle de kanske de skulle bli tydligare hur allt ligger till.

 

Jag vill mer än allt behålla dig så ha tålamod för resultat kan ta tid!




Hadouken!

Hadouken! - Ugly


En härlig kväll i Maj


Första fisket för i år

Årets första fiske var i bergssjön tillsammans med min syster och hennes kille Henrik. Lyckan var inte speciellt stor jag drog bara upp en lite mört medans Henrik drog fram gäddan som ni kan se nedan på bilderna.
Men jag fick iaf napp och de räckte för mig!

Gömt och glömt

 

 

I am the ocean,
I am the sea
There is a world inside of me

 



I am the ocean,
I am the sea
There is a world inside of me


All Time Low


All Time Low's nya singel


I Feel Like Dancing




Baby I miss Your eyes.

<3



Stå kvar.

Man blir så ledsen när man har ställt till det för sig själv. Nu får man bita i det sura äpplet och ha en annorlunda känslo bana bara för att man inte lyckats hänga med i de snabba tempot och för att man inte har kunnat pressa sig själv till de yttersta för att hålla sig på top.

Men allt är inte så lätt när man har en annan bild av själva händelserna runt om i vardagen.

Blanda oro, stress och extra mycket saker att göra och samtidigt ska du ta hand om dig själv och flera andra så att alla mår bra till det ytterstad.

 

Jo men tack och lycka till! Man gör allt för att omgivningen ska ha de så bra som möjligt men man glömmer helt bort sig själv och man lyckas dra till sig onödiga saker och måste stanna upp i livet för att smått börja om igen.

 

Men har man innerligt sagt att man ska klara av de sista och allt man har släpat efter sig under en tid är de bara att bita ihop och köra för nu är de inte mycket tid kvar och om allt ska bli bra och falla på plats gäller de själv att vara stabil för att inte falla samman.


Flower


Rödluvan i ny skepnad

Jag har ännu en gång vart iväg på bio dock vart jag iväg med min syster och hon tyckte vi skulle se Red Riding Hood eftersom hon tyckte den verkade bra och även för att hon gör en uppsats om twilight serien och skparen bakom Twilight filmerna har även gjort Red Riding Hood.
Jag tycker filmen har sin charm och jag trodde faktiskt inte den skulle vara bra alls till en början men den vissade sig att jag hade fel. Filmen är spänande och romantisk på samma gång vilket fångar ens intresse.

New Shoes

De har varit 3dagars kalas i Karlstad och förstadagen var de tjejkväll och då passade jag på att köpa mig nya skor och 20% rabbat sitter ju inte fel!
I LÖVE THEM!


Self Decepton

Genom min under bara pojkvän har jag funnit ännu ett Svenskt rock band som faller mig i smaken! Self Deception är ett band som kommer från Stokcholm och släppte sin första skiva 2009 och har nydligen släppt ännu en skiva.
• Andreas Olsson - gitarr
• Erik Eklund - trummis
• Gabriel Rauhofer - gitarr
• Patrik Hallgren - bass

Self Deception - Angel-like




Self Deception - Can't Have it All



Super girl!

 

Världen är full av människor som pluggar, jobbar och försöker leva ett liv. Många har de väldigt bra när vissa får kämpa för att nå toppen.

De jag vill komma fram till är att de finns väldigt mycket skillnader mellan folk och folk, jag känner många som får precis allt dom pekar på och sen finns de dom som inte får speciellt mycket men däremot klagar för att dom inte har de speciellt bra sen finns de dom som faktiskt försöker på egen hand.

 

De vill säga dom som inte har de jättebra men skaffar jobb för att kunna göra saker med andra istället för att klaga på att dom inte har pengar.

 

Men de ligger även ett stort ansvar hos dom som pluggar och samtidigt jobbar, vi får kämpa mycket och även avsätta mycket av våran fritid för att kunna göra vårat jobb.

Därför tycker jag de är viktigt att man faktiskt har koll på vad man egentligen håller på med man kan inte bara rusa in och göra vad man vill bara för att man tror de ska vara så lätt. Beroende på skolan och jobb och även sin egna prestation utsätter man sig för mycket stress och de kan leda till att man kör slut på sig själv mycket tidigare i livet så ett gått råd till alla som faktiskt pluggar och jobbar samtidigt ta en sak i taget och försök inte göra mer än vad ni kan för de straffar sig efter ett tag.

 

 


Scar Symmentry



Scar Symmetry är ett svenskt melodisk death metal-band från Avesta som startade i april 2004.


 

Diskografi

  • Symmetric in Design (2005)
  • Pitch Black Progress (2006)
  • Holographic Universe (2008)
  • Dark Matter Dimensions (2009)
  • The Unseen Empire (2011)

Små Hundar Med Stora hjärtan

Lilla Nemo som solar sig i sjöna Maj



Inte igår..


Grattis Filip<3

Som sagt idag fyller Filip år och eftersom jag inte får träffa honom idag och ungefär 3veckor framåt tänkte jag iaf vissa att jag bryr mig om honom genom att ängna ett inlägg till honom för att säga grattis!


Filip och Jag<3

Sucker Punch

Tänker tipsa om en film som jag, Filip, Jacob och Alex va på under lovet. Sucker punch handlar om en flicka som hamnar inne på mental sjukhus efter att hennes mamma dog och att hon med misstag råkade sjuta sin syster när hon skulle försvara henne från deras styvfar. På metal sjukhuste måste man urskilja verklighet från fantasi och detta bjuder på härliga fajter med nazistarmer, drakar och roboter.
Filmen är uppbyggd på mycket eftkter viket är både bra och lite dåligt och om man helt vill förstå filmen bör man nog se den mer än en gång för den kan vara lite svårt att fatta när man närmar sig slutet.

Blogg stop nu igen…

 

 

Ledsen mina kära blogg läsare men har haft fullt upp hela veckan och du resulterade i att jag har varit väldigt dålig på att uppdatera mig.

Men ja vad ska man säga nu jag har bunkrat upp mig själv med mer tips om musik och serier även spel så jag kommer med nya frächa inlägg senare i veckan vilket känns härligt!

 

En annan underbart rolig sak är att jag och min nära vän Filip har fattat beslutet om att gänga oss de vill säga vi har officiellt gått ihop och blivit ett par ;D<3

Person kemin mellan oss är annorlunda och de gör oss unika kan man säga.

 

Årets valborg firande blev lyckat och jag, Filip och lite annat folk hade jätte trevligt tillsammans.

 

 

 

 


RSS 2.0