Lost In The Dark..

You think you know how it is, but you do not know it until you are there...



Sum 41


On my way back.

Solig kvällning man kan inte mer än säga att våren kommer fram mer och mer.



Less love more missing?


Home

 

Ordspråket lyder: borta bra men hemma bäst!

Ja så kan de låta på många men sen finns de fullt med ungdomar som känner tvärtom hemma bra borta bäst!

De finns faktiskt ungdomar som inte trivs hemma eller praktiskt taget inte har ett hem. Därför upplyser jag bara alla där ute att de finns folk som aldrig hittar hem så döm inte dom rörliga utan att ha insett hur dom har de.

 


Bra Disney film!

 

Tar mig tid att titta på Disney filmer som jag inte sätt på ett bra tag. Och idag har jag sett på Tarzan och jag kan säga att filmen är ju så underbar!

Sjukt mysig film som har allt, sorg kärlek, empati, vänskap och humor. Man kan inte låta bli att bli små kär i filmen!

 

 

För övrigt måste jag säga att de vart en bra dag iaf eftermiddag då jag fick träffa Jacob och Ida och få tänka på annat och prata om annat än de jag tänkt på.

Vi tog en mysig fika på Café Royal och jag lovade att jag skulle träffa Jacob snart igen.

Nästa vecka på fredag har jag för mig att jag ska fika tsm med Ida igen och sen vart de prat på att träffa Jacob senare men vi får se vad som händer.

 

 


Le för mig.

Så länge du leer blir andra glada så le för mig!



Knutar.

 

 

Precis som ett par sko snören får man lätt knutar och trassel vilket är störande och irriterade och sist men inte minst frustrerande eftersom man inte alltid får upp knutarna utan låter de helt enkelt vara.

Fast man egentligen skulle kunna ta tag i problemet istället för att låta de vara. Men som vissa av oss vill vi inte eller så vägrar vi helt enkelt att inse att vi har ett problem.

Bättre att göra något än att förstöra något!

 

 


Yes!

Yes nu blir de att titta på tecknat för nu har jag varit duktig :D



Budskapet som syns

Kroppen är något av de viktigaste vi har därför är de alltid bra att ta hand om våran kropp när vi kan. Men något som är viktigt är att faktiskt inte överdriva när de gäller utssende!
Jag har läst några bloggar om tjejer som går på diet för att bli smalare in för sommaren bara för att se bra ut! Men efter ha läst vad dom kommer att äta osv känns de som att de är omöjligt.
Barns mat, olika pure sorter m.m. Jag ser inte de bra i att man gör så mot sig själva, men vad vet jag?
Men, men jag är iaf mer eller mindre nöjd med mig själv!

M för Musik!


Morgon alltså!


Man måste jobba för att uppnå ens mål!

NIKON D3100, OPTIK 18-55 MM VR


Komsi, komsi lilla systemkamera så lovar jag att ta hand om dig väl!




Livet ska vara HÅRT.

Nu när man börjat gymnasiet trodde jag personer skulle vara mer mogna.

Efter 3 jobbiga och krävande år i högstadiet trodde jag att jag skulle vara fri men ack så fel.

Allt börjar bra men efter något år kommer verkligheten ikapp en och man inser en massa saker.

 

De är nu man vill ta till flykten, flytta starta ett nytt liv någon annan stans där ingen känner eller har någon aning om vem man är.

Men lika ovilligt stannar man kvar för vad ska man göra?

Din familj, dina nära och kära är kvar här! Du är för ung och klara inte av att försörja dig själv.

 

Inse bättre att slå tillbaka än att sitta kvar i skiten.

Ta tillbaka ditt liv och skapa något nytt av de behövs vissa bitar plockas bort ja men plocka bort dom eller ännu bättre se till att kasa dom så du inte behöver se dom igen.

Lämna de gamla och stå upp för dig själv och skit i vad alla andra tycker, lev livet här och nu för de är väl den ända gången du har möjligheten.

 


Denna bjur jag på!

Inget speciellt faktiskt men de känns bra att släppa lös lite :p

Miss You.

 

 

Glimta tillbaka till en tid med mycket smärta och många skuld beläggningar får en att vilja vända sida att vilja börja om att ändra på saker.

Men så blickar man framåt och inser att man fortfarande inte kommit någon vart, ovilligt har man fastnat på ruta 1 och kan inte riktigt gå vidare.

Man försöker förut spå händelser men verkligheten hinner ofta ikapp en på vägen ditt och försvårar mycket av de redan innan de hänt.

 

De sägs att ensamhet gör en person stark, jag skulle vilja kalla de lögn men vad vet jag?

 

I ensamheten ser man bara vilka man behöver och vilka man är beroende av dom man vill hålla fast vill och aldrig släppa...

 

 

 

 

 


Tappad?

Vi kan inte förut se allt som kommer att hända.



Bilden säger nog de mesta.


Nya Brillor! :D

Nya brillor! Say Yaa!

Japp, japp idag har man inför skaffat ett par nya solbrillor vilket vart behövligt eftersom jag lyckats förstöra mina gamla solglasögon.

Annars har jag vart och träffat syrran och tog en fika på café Royal vilket vart mysigt och väldigt trevligt.

 

 


A day with some kind of happiness


From another point of view

In my space through my eyes see you there shining bright.


Måste lära mig att se saker från den ljusa sidan men de är svårt när man står i skuggan. Men de betyder inte att man ska ge upp, nej de är på tiden att jag kliver ut i solen och ser stolt på vad som finns runt om.
Överblicka alla altenativ och vara stolt över mina prestationer.
De är på tiden att se saker från en annan synvinkel!



Inför döva öron.

Bla, bla, bla… Har helt klart slutat lyssna för jag får inte ut något vettigt av att höra på all skit längre.

 

 

 


Hår, hår, jävla skit hår!

 

 

De är väl mer eller minder så jag resonerar ibland. Antingen har de eget liv eller så gör de faktiskt så man vill ha de ;D men just nu känner jag att jag vill göra något med mitt hår igen kanske färga de igen för klippa mig ska jag nog vänta med eftersom jag vill ha långt hår och har get mig fan på att spara ut de nu!

 

Nej just nu är man mörkbrun hårig med inslag av den röda färgen jag hade innan men jag vet inte om jag ska färga om håret ljust eller om jag ska vara brunhårig eller om jag ska ge mig fan på att vara rödhårig?

Värt att tänka på just nu men de får iaf vänta ett tag har ont med pengar just nu eller egentligen inte men jag är en aning snål av mig.

 


Aldrig hel hjärtat


Nytt, Nytt!

 

 


Prodigy

Prodigy - Invaders must die

 

 


13/3

 

Ännu en söndag, ännu en dag med lite jobb^^

De känns bra att vara på G och tjäna lite pengar.  Nu taggar jag en ny vecka och hoppas på att jag inte kommer bli överkörd med saker att göra i skolan.

Funderar på att börja tidigt med mycket av mina uppgifter så slipper jag stressa sista dagen som jag vanligt vis alltid gör.

 

 


Saker som lockar mig just nu


Vi fortsätter väl framåt

Yahoo! ännu en dag av klarad i skolan och även på jobbet, de känns bra att vara igång och ha något att göra hela tiden. Men även detta ställer till för mig ibland, javisst inget flytter på utan att de ska komma massa hinder som drygar ut eller stoppar en totalt..
Imrn blir de matte prov och jag känner mig inte taggad för jag är så för jälva dålig på matte även fast jag förstår tappar jag matten lika fort så de ska bli en utmaning men prov imrn.
Bilden är tagen 2006 och de är så klart lilla glada jag på bilden!




Mini tips:

Något som kan vara underbart när man är tankspridd och inte kan fokusera kan vara en underbart varm och avslappnande dusch. De är som att skölja av sig lite besvär och finna lite lugn ett tag.

 

 

Kort sammanfattning av morgondagens händelser

 

 

 



Onsdag


Full rulle!

Nya Office 2010 är inte helt fel att ha, haft på min stationära dator ett tag men har precis uppdaterat min skoldator med Office 2010 nu. Mycket nöjd med de^^

 

I allmänhet har de vart min första skoldag som ni redan vet och kan mer eller mindre säga att de vart trögt som de brukar vara när man kommer tbx efter ett lov. De negativa var att de vart fint väder och så sitter man inne i skolan hela dagen och känner solen värma utomhus.

Men de är sånt man får leva med nu när våren börjar närma sig.

 

Känner att denna vecka kommer vara full späckad av saker att göra vilket är en aning skönt nu när man knappt gjort något speciellt under lovet.


Back to school

Japp idag blir de tbx till skolan efter ett ganska så trögt lov. Men kan inte precis säga att jag är direkt taggad för skola just nu men de är bara att bita ihop och köra för vad är de värst som kan hända?
Börjar ju inte förens kl 11.40 och slutar vid 16.00 men de är inte så farligt tycker ja^^

Hard Work Work :D


Ny design

 

Som man säkert redan har märkt har jag byt design eller mer elr mindre ändrat om lite bara ;D


Plupp

Jag vill ha ett färg glatt liv och därför tänker jag hämta insperation från graffiti för de har båda fräna former och härliga färger :D

Färger

Färga

Färger

Färgas

Färg

Sitter och funderar lite på hårfärg. Min orginal hårfärg är blond och nu är jag mörkbrunröd hårig. Kanske ska prova att färga tillbaka till blond igen? Nej jag vet inte vi får se vad jag gör.

Film tips!

Black swan alltså! Filmen har en bra stoy och får en att tänka till. Väl gjort och bra huvudperson som går bra in i rollen. Helt värd film att se och ett perfekt till fälle att sitta med trevligt sällskap och kramas ;D


Sova?


Vill ha ska ha ;D

Jag vill, jag VILL, JAG VILL!

HA! :D

Och ska få ;D




I know. In this world, there are many sorrowful things.

I know. In this world, there are many sorrowful things.


Give Us Some Hope...


RSS 2.0