The Game Is Just The Beginning!


It's start like a game and it's looks really easy
But when you just are a beginner it's harder then it seems
You have to start over again, but remembre you have limited life's
You come to places you nerver been to before and you get to explore things that you never would before
When you only have one life left you meet the boss and dies
You learned to see the world from an other point of view
It was your last chance to make things right but as all know there is always a new beginning
Let's start all over again and see over the things where we went wrong
To fix up what's broken and left behind
Let us experience all the good things that ever happend
Let us feel the rain on our skin once more and how it felt when we touched each other in the dark
Remember how it felt when we made love and how it felt when you killed me
Can you not see what you have done? Are you the pride bastard that broke my heat?!
Well come back to me and say it like the pride bastard that killed me!

Machinae Supremacy OFC!

Musik som gör en allmänt taggad!

 

Machinae Suprema

Svenskt band som spelar udda musik men riktigt 8-bit ljuds inslag måste säga att dom är superb! Till en början gjorde dom bara tv-spels musik men utvecklade sig sedan till något mer! Jag tycker helt klart dom gjort ett bra jobb och rekommenderar dom starkt. PS. De är AWESOME musik att spela tv-spel till ;D



A View From The End Of The World

 

Overworld

 

Redeemer


Återvänder hem igen

 

Ja nu har de gått 2veckor sen jag sov hemma, de är dags att åka hem igen. Jag har dom senaste 2vecorna bott hemma hos min syster men jag måste åka hem dock får jag stanna längre men jag är sjuk och vill inte smitta henne. Så ikväll blir de att fara hem till mor och far och lille bror förstås. Jag vet att min lille bror har saknat mig ganska mycket för när jag va hem här om dan för att hämta en grej fick jag en lång kram och de är inte vanligt för honom.


Other things that might make you understand me


 

After a have loved you its hard to let go

Promise me that you are okay whit the way things are

Want you to like me but a had to let you go

As if we didn’t already knew how this would end

Please try to understand

-

Broken dreams hopes and lies

I hope this in not a good bye

Texting you to find out how you are

The answer is clears I have gone to fare

-

Try to let you go but it’s harder than you know

I’m like a boat on the sea

Struggling to be what I’m suppose to be

-

You can act like a fool but somehow I know

Time has past you would be the last

Now I’m alone trying to know

What I suppose is the true

I still love you <3

 

 


Vad sa du sa du?

 

I skolan med lite feber och super huvudvärk men vad gör man inte för att inte hamna efter i skolan.

Jag känner mig som ett gott exempel! Istället för att vara hemma som en annan sjukling kämpar jag hårt i skolan, jag är minst sagt en duktig flicka ;D

 

Just nu har man sista lektionen kan man väl säga eftersom en av mina lärare är hemma och är sjuk denna vecka också -.- vi kommer inte lära oss ett dugg för vi har bara haft honom en 2ggr på 3veckor eller nått… Sånt e livet antar jag!

 

Nej nu ska jag fokusera på att skriva om romantikens litterära tids epok :D

 

 

 

Lite roligt sms jag fick nyss:

Hellu sexii tv4 har en dejt efter skolan glöm inte de nu ;D


De första som slog mig va.. Vad i helvetet vill tv4 mig? dock hade min kompis bara skrivit fel. De vill säga ingen dejt med tv4 xD

 

 


Saker som förvirrar

 

 

De finns en massa saker som förvirrar oss jag är en person som blir förvirrad ganska lätt. Saker som förvirrar mig är:

 

Folk som ser ledsna ut men inte är de

Folk som säger att dom saknar en men inte vill träffas

Killar som säger att dom är kära i en (när man inte är kära i dom)

När folk ringer men inte vill något

Mat som inte går ihop

När folk resonerar på väldigt konstiga sätt

Och mycke mer…

 

Tänka sig de finns mycket som får mig att tappa tråden viket kan vara riktigt roligt ibland xD

 

 

 


Munsigt

Pluggar och dricker smoothi som belöning för att jag är duktig ;D



Face It

 

 

Ja de händer oss alla att vi måste stanna upp och inse våra misstag eller brister men låt oss inte glömma våra framgångar och våra goda sidor.

De finns dagar som nästan knäcker oss helt och sen finns de dagar som gör att vi är på topp och skulle kunna poppa söner för de. Men som sagt vi måste inse våra brister! De finns ingen som är fel fri och de är de fösta vi måste veta men sen får vi inte döma efter hur andra ser ut eller beter sig. Jag menar att man inte alltid är som man verkar vara, många faller lätt för grupp tryck och kan inte vissa sitt sanna jag utan står fast vid att spela någon annan.

 

Nej jag tycker man ska kliva fram som den unika individen man är och inte låtsas vara någon som alla andra tycker e cool osv. Nej varför inte bara vara cool och vissa vem du är genom att vara den du verkligen är!

 

Förvirrade ja kanske de men de märks på många när dom har dubbel spel och därför är de lätt att se om dom är osäkra. Osäkra på sig själva och dom andra! Ja de är klar man är osäker på sig själv och andra. Vad kommer dom tycka om mig m.m. Hur farligt kan de vara om de visar sig att du är en mysig och go person som inte vill slåss eller bråka?

 

Hur illa vi än kan få de att bli brukar de oftast inte vara så stor fara utan bara fantasin som förvärrar de för oss. Helt enkelt tycker jag inte man ska döma folk efter utssende eller deras sätt. Nej ta tiden och försök lära känna personen innan du dömer den vem vet personen kanske är en superb person!

 

 


Konsten att bo i en låda

 

 

Ja hur svårt kan de egentligen vara att bo i en låda? Inga problem hitta bara en tillräckligt stor flyttlåda så har man ett portabelt hus :p  Tänk vilka möjligheter man har man kan flytta när man vill och bo nästan vart man vill.

 

Dock finns de väl en hel del problem med idén också men varför haka upp sig på en massa världsliga problem jag menar problem är till för att lösas inte sant :p

 

Men låt oss möta verkligheten istället, kan du tänka dig att de finns folk som lever på gatan som sover under tidningar och kartonger och diverse annat skrott dom kan få tag på. Vissa tankar finns där och då kom jag och tänka på varför inte prova att leva som en person på gatan men efter som jag vet att jag inte skulle klara en dag kändes mitt projekt lite hopplöst.

 

 

Men what ever livet fortsätter och så ska de vara Tjooo HäJ!

 

Glöm inte att titta in i min låda!


De här med smeknamn






Sa du Charlie???

 

Härligt röd hår!

Blå ögon!

Ett sött leende!

 

Du ser ut som en liten Charlie! Nu vet jag du får heta lilla Charlie! :D

 

De va väl så en kompis kom på mitt smeknamn vi hade rätt roligt åt de faktiskt men de passar ändå in rätt bra enligt mig själv. Måste säga att de här med smeknamn är "udda" men väldigt roligt. Dock är de inte alltid lätt att komma på smeknamn och oftast är smeknamnen kopplade till en vanliga namn och mitt är ju Elin men Charlie har ju inget med Elin att göra därför tycker ja de passars in så bra!

 

Men smeknamn eller inte lite vet rör på sig och imorgon blir de en ny dag. Jag har idag bott 1 vecka hemma hos min syster och kommer antagligen bo där tills på lördag eller söndag har inte riktigt bestämt mig än. Fast jag har faktiskt vart hem och haft ett ordentligt "prat" med min pappa om lite saker och när jag ändå va hemma fick jag reda på goda nyheter. För de första ringde min bror och sa att om jag ville ha jobb skulle jag fixa ett cv och lite annat och skicka till hans jobb sen har jag sökt jobb på ett annat ställe och som de ser ut nu kommer jag redan nästa vecka få test jobba :D Helt f**king AMESOME!!! Sug på den tjocka tanten i badkaret!

 

Men just nu är jag ändå på ganska dåligt humör och är allmänt små deppig men jag har några ljusa stunder hit och dit men de ordnar sig. Måste bara tänka ut hur man ska börja med alla dessa förändringar.

Läsa blir nu istället för att tänka så mycket!

 

 

 


Komplimanger Aha?

Vad ska man säga jag tycke de är jätte söt att få komplimanger men måste säga att jag har svårt att uppmärksamma när jag får de hur tydligt de än är. Lite pinsamt tycker ja, jag menar de är jätte söt men sen att jag inte fattar är ju värsta disen vilket inte gillas..

 

Låt mig säga att en kille som jag känner ger mig en del komplimanger och så fattar jag inte och han liksom tittar på mig och förväntar sig en mot komplimang och då sitter jag bara där som ett miffo och fattar inte ett piss. Aj då!

 

Vad ska man säga, jag menar inget illa men jag är inte den bästa på att ta emot och ge komplimanger men jag tränar på att bli bättre på de.


Simpel men underhållande

simpelt men även underhållande! :D



Black and White 2

Spelet handlar om att du är en gud som antigen väljer att vara ond eller god sen väljer du mellan varg, lejon, apa och ko som ett slags gud djur som du är härskare över under spelets gång. När spelet väl börjar lär du dig bygga upp en stor stad där folk kommer att bosätta sig i.

Sen kan du välja att kriga och ta över andra byar/städer för att klara av banorna fortare men de finns även specifika uppdra över dom öarna man spelar på. En ö är som en nivå och när du klarar allt på ön eller tillräckligt mycket kan du lämna ön och börja om på en ny ö med lire svårare uppdrag m.m.

 

Spelet är kanske inte de bästa men jag tycker ändå de är väldigt underhållande särsklillt när man verkligen inte har något att göra eller bara vill fördriva tiden med spel. Men jag kan säga att om man tycker de är roligt är de lätt att man fastnar och då kan man spela i flera timmar! :D

 

 


In i spelets värld!

 

De är jag och spel nördarna! Eller åtminstone känns de så ibland. Jag har inte direkt någon tjej polare som spelar så mycket eller så olika spel som jag gör. Well, well tänkte tipsa om ett helt okej spel som heter Aveyond eller ett spel de är en serie med spel faktiskt.

Men i alla fall Aveyond är ett äventyrs spel som går ut på att lösa uppdrag och att tänka logiskt för att kunna klara spelet.

 

Jag har spelat Aveyond 1 och håller på med Aveyond 2 just nu och jag kan säga att de är ett rekommenderar spel. Man kan välja svårhets grad i början av spelet vilket också är bra eftersom de är anpassat så att till och med den dåliga spelaren ska kunna förstå och spela.


Mogen nog!

 

Jag kommer att har svårt med mina päron nu när jag snart är 18 och dom inte kan styra över mitt liv längre. Jag känner redan nu att dom har svårt att se att jag håller på att växa upp och bli vuxen även fast jag inte tycker att jag är speciellt vuxen så tycker jag de är jobbigt när dom inte tror jag kan sticka i väg på längre resor för att träffa vänner.

 

Jag har haft väldigt många galna idéer i huvudet och jag har bestämt mig för att utföra några av dom även fast jag vet att mina päron kommer att vilja kasta ut mig, men jag vill kunna känna mig levande istället för att vara deras lilla porslins docka som står och dammar på en hylla.. Som sagt galna idéer jag hade tänkt pierca mig tungan faktiskt men jag måste bara hitta en bra studio som inte är allt för dyra och är duktiga piercare! Ska följa med en kompis när hon ska pierca om hennes navel och då får jag se vad som händer.

 

Helt ärligt skiter jag i vad mina päron säger snart för jag känner mig smått över beskyddad av dom, men visst jag förstår dom men vill dom verkligen inte att jag ska kunna få komma ut i värden och skaffa mig en egen uppfattning om verkligheten eller ska jag se världen från mitt fönster? Jag älskar mina föräldrar men ibland är dom bara för mycket och de gör att jag blir frustrerad, ledsen och vet inte riktigt vad jag ska göra.

 

En annan galen idé är att jag ska åka till ett Radom ställe och vara där i en vecka eller så men jag känner mig inte riktigt trygg och jag kan inte komma på någon galen person som har lust att följa med på ett galet upptåg.

 

Men en sak som är säker är iaf att jag kommer spendera några dagar hemma hos min syster bara för att vara fri från hemma miljön ett tag, vilket jag känner jag behöver.. Skulle igentligen åkt upp till lilla dalen men de vissa sig bli en massa krångel så jag gav upp och praktiskt taget skiter i de.. Fast jag verkligen ville åka upp till Filip men sånt är livet.


beklagar uppehållet

Haft fullt upp under lovet och nu när skolan dragit igång hade nästan glömt min lilla blogg, till mitt försvar skyller jag på alla mina galna ider som jag har haft huvudet full proppat med men men ska bättra mig! :)

De oväntade före de väntade


minst sagt imorgon slipper sova ensam igen :) Filip som åkt upp till sthlm över nyår kommer tillbaka för att spendera de sista av sitt lov hemma hos mig här i värmland! De gillas även då jag kanske inte är på topp men de kan inte bli värre nu iaf! Känner att mitt humör ska ligga på topp nu för annars blir jag ledsen xD

 


Urrk på Burk

Morgon dagen gryr! Wtf jag tror inte de va! Nej de är mer som att nattens mörker dominerar allt iaf nu. Längtar efter våren och även efter sommaren! Början på detta år har varit lite upp och ner men jag säger bara en sak vem bryr sig! Jag ska leva livet nu de säger jag bara!

 

Har inte så mycket att tillägga för idag faktiskt, vart till frisören dock klippte ja mig aldrig utan jag va med min lille bror första gången sen den andra gången vart de min äldre syster som vill klippa sig och jag hade inget bättre för mig så jag följde med.

 

Imorgon blir de ner till stan med Jacob och Ida för att kolla om man kan hitta några fina kläder men jag hoppas inte på mycket (jag är ganska kräsen) jag kan iaf glädja mig åt att jag har trevligt sällskap eller jag hoppas de.

 

 


Nothing to say about anything this time.

 

Saningen är så mycket bättre!


2011 Here we are!

Ja då vart de ett nytt år igen och man firade tillsammans med en  massa härliga personer i en lägenhet.

Några nyårs löften blev de väl och jag hoppas jag kommer lyckas hålla dom ;D Måste bara säga att tiden gå riktigt fort nyss vart de 2010 och man levde ett hyfsat tråkigt liv mot slutet på 2010 känner man att livet blir mer livligt och man känner sig bekväm i sig.

 

Tänkte samman fatta 2010 men några bilder!

 

 

 

Mycket händer mycket man ångrar mycket man vill uppleva igen så man ska ta vara på de stunder man har!

 

Ett av mina nyårs löften har mycket med vänskap att göra och mitt beteende mot mina vänner, de är inte så att jag är elak mot mina vänner snarare för snälla mot många av dom och något måste hända på den fronten.

Ett annat löfte är att bli bättre på att uppdatera bloggen också ;D

Men ha en fortsatt trevlig nyårsdag!



RSS 2.0