Hår och Hår!

Kan bara säga att jag hatar mitt hår för de mesta! Vi har två helt olika viljor kan man helt klart säga. Jag har axellångt hår uppklippt och lugg men just nu testar jag på att ha snedlugg för min lugg växer som ogräs och de jobbigt att behöva klippa den hela tiden.. Sen har jag två finna virrvlar som gör de extra svårt att få luggen att se bra ut men jag ska försöka lösa de på något sätt.

Imorgon blir det att testa något nytt igen de blir att färga håret igen fast denna gång ska de bli rödbrunt.

 

Hoppas de blir goodi goodi annars får jag helt enkelt leva med de!


Häj!

 

Sitter i skolan och lyssnar på bra musik och skriver på min engelska uppsats :D

 

Men de är en hemlighet!

 


More or less..

Yes! 1 dag kvar sen är det lov :D

Vad ska man hitta på da? Jo ja hm.. Jag är ganska oplanerad som vanligt men jag tänker helt klart träffa alla goa glada vänner synd bara att många åker bort av dom :/ men fan dom måste ju ha roligt dom med ;)

 

Men sen vet jag inte om jag ska åka bort nåt eller om jag blir hemma hela tiden. Apropå de vet ja inte om lilla Filip ska komma och hälsa på också, hade inte vart helt fel faktiskt ;)

 

Hoppas på att de blir någon fest och hittills vet ja bara ett en tjej ska ha men man vet ju aldrig men jag hoppas på att de blir röj någonstans xD

 

Imorgon da? Ja de blir väl till skolan och ha hälsa och sitta kvar en stund efter man slutat och jobba vidare med engelska uppsatsen som ska in imorgon (som jag inte känner mig klar med på långa vägar) men sånt är väl typisk..

 

Aja jag är fortfarande öppen för alla möjliga galna saker som man kan göra under lovet ;D

 

Häj!

 

Höstlov nästa!

 


Plugg och regn.. boring!

Är trött på vädret! En massa regn kunde inte vart soligt eller snöat istället för att de ska vara kallt och blött :/ aja nu ska jag försöka vara lite positiv! Snart är de ju lov fast jag är fortfarande inte speciellt taggad för de. Men, men de blir nog bra ;)

Just nu sitter jag och skriver lite på engelska uppsatsen som ska in på fredag, kan ju säga att den kommer bli väldigt lång… Nej nu måste jag fan plugga!

 

Häj!

 



Sista veckan innan lov ;D 25 Oktober 2010

1 vecka kvar sen är det äntligen höstlov!

Jag kom och tänka på hur lärarna tänker så här innan lov för dom lyckas alltid ha alla inlämningar och prov just den sista veckan innan man tar lov eller slutar. Typiskt säger jag bara, onödigt är det också. Man blir så stressad eller jag blir stressad kanske man ska säga. Idag hade jag prov i rättskunskap och imorgon har jag muntlig redovisning i företagsekonomi sen på torsdag eller om de är fredag ska jag ha skrivit klart en engelsk uppsats om skillnaden mellan boken the face on the milk carton och Harry Potter och de vise sten.

Jag hoppas verkligen jag kommer att klara de annars blir jag ledsen och besviken på mig själv.

 

 

Känner mig så taggad ;p


Ibland händer de 21 Oktober 2010

 

 

Och nu har det gått en vecka sen jag skrev ett inlägg på bloggen.. Lite dåligt av mig måste jag säga men de är ganska mycket att göra i skolan nu. Men så är det väl alltid dom två sista veckorna innan lovet. På måndag har jag företagsekonomi redovisning i marknadsföring och sen har jag ett rättskunskaps prov som handlar om konsumentköparlagar m.m. Sen på tisdan har vi svenska prov då va ska spela upp en midsommar natts dröm av William Shakespeare fast de är inte precis jobbigt mer roligt skulle ja tro ;D Och sist men inte minst  har vi en engelska uppsats som ska in på torsdan. Hjälp säger ja! Fast jag borde faktiskt vänja mig vid att de alltid är mycket saker innan man har lov ;p

 

Fast jag kan ju säga att ja inte riktigt pluggar så mycket som jag borde göra sen brukar jag alltid vänta till sista stund innan jag gör något. Och jag kan bara säga att de är det värsta man kan göra för man får så förbannat mycket att göra så man vet inte vad man ska ta sig till. De vill säga att jag bara sitter på mitt rum pluggar samtidigt som ja blir lite deppig och frustrerad och de kan sluta lite hur de vill…

 

Måste ändå säga att jag vart ganska duktig på senaste tiden faktiskt pluggat jätte mycket fast ja tycker de är jätte tråkigt, men jag har väl äntligen fattat att man måste göra något för att komma någon vart i livet. Fast jag vill göra annat än att sitta i skolan jag skulle vilja åka bort ett tag och bara leva livet typ. Men de går inte ;p får vända tills vecka 44 för då är det äntligen höstlov :D  Men nu ska jag sätta mig och försöka få någonting gjort!

 

Häj!

Tiden bara flygger iväg ibland!


Torsdag... sjuk -.-

Sjuk igen… Jag antar att de är min lillebror som get mig en förkylning vilket är jobbigt :/ men de är sånt man får leva med faktiskt.

Har vart lite duktig idag faktiskt J ja fick hem ett brev om en undersökning som tyckte ja skulle svara på 86 frågor om politik, media m.m. och ja satte mig faktiskt och besvara dessa frågor fast de var inte speciellt lätt för de var väldigt svårt formulerade frågor.

 

Men nu ska ja sova blir att åka till skolan vilket ja mår bra eller inte för de är så tråkigt hemma xD sen vill ja fixa spanskan som ja inte gjorde i onsdags, sen måste ja nog kolla upp vad vi gjorde i matten för annars hamnar ja väldigt mycket efter och de känner ja inte precis för.

 

Häj!


Mysigt med höst <3


Tänkte bara sägade lite kort fattat! Hösten = mys vilker ja gillar ;D










Häj!

Magont och skola

Tjo! sitter i skolan och har haft håltimme bara för att matte b lektionen var inställd denna tisdag också -.-  men de är väl smått posetivt också eftersom ja inte är så super bra på matte xD
Idag slutar man vi 15.00 vilket är skön men måste hem och plugga engelska eftersom ja inte är klar med en sak som vi typ ska vara klara med nu xD typisk mig säger ja bara ;p

De negativa med denna dagen är att ja har så jävla on i magen... men de kanske går över när man kommer hem och kan ta nått piller som ska lindra smärtan ;D men nu börjar ja typ!!

Häj!

Vilken dag sa du att de va? MÅNDAG! :D


Sitter i skolan si sådär 1 och en halv timme innan ja börjar för att de inte går några bra bussar in till Karlstad på morgonen... Känner mig halv trött men ändå lite pigg men de kommer väl gå över så fort vi börjar med lektioner xD
Vad händer idag då? hmm för mig händer de nog inte speciellt mycket skulle ja tro kommer hem vi 5 idag så man får väl se vad man hittar på eller om man bara chillar när man e hemma.

Lite ledsen för ja kom på att ja glömt mitt matkort så antingen skiter ja i lunchen idag eller så måste ja leta lärare sen.. fatta va lat ja är men med tanke på vad de är för mat så gör de väll inte så mycket, ja menar varför betala 50kr för nåt man inte äter! grymt onödigt tycker ja. Då kan ja lika gärna vänta tills ja kommer hem!

Ska försöka designa om bloggen också men de är inte precis lätt tycker ja men ja ska göra mitt bästa för att lykas så bra som möjligt ;D


Häj!




Dålig uppdatering

Ledsen för den dåliga uppdateringen men ja har haft mycket i huvut den senaste tiden och typ förträngt dehär med bloggandet :/ men ja ska försöka skärpa mig fram över

RSS 2.0