Tråkig situation betyder serier


never say never

Självförtroende? Vad är självförtroende och hur bygger man upp sitt självförtroende? De är en väldigt bra fråga tycker jag och jag kollade upp vad självförtroende stöd för när jag kollade upp de stöd de att självförtroende är förtroende för sig själv.
Alla har olika mycket självförtroende men huvudsaken är att man åtminstonde har förtroende för sig själv dock finns de en del som har mindre bra självförtroende och mitt tips till dom är att man alltid ska var sig själv från första början och har man tagit på sig en så kallad roll får man helt enkelt ändra på sig så man blir personen man verkligen är så man inte går runt och är någon som man inte är för de funkar inte.
Jag har själv gått runt med en annan roll och jag kände mig hela tiden obekväm och fejkad vilket tog mig till att jag gav upp jag började helt enkelt ändra på mig till den jag är idag. Men självförtroende handlar inte bara om förtroende på sig själv, nej man måste ha självkänsla också.
Jag tränade upp mitt självförtroende genom att börja ta plats i skola och sen blev jag också väldigt ärlig dock är jag en riktigt usel lögnare så jag låter helst bli att ljuga om jag verkligen inte måste de vill säga kanske ljuga i spel osv. (usch va dumt de låter)
Men för dig som vill ha lite bättre självförtroende kan du alltid intala dig själv minst 2ggr om dagen att du är lite bättre än alla andra för de brukar jag göra även fast jag vet att jag inte är de men de känns alltid lika bra att säga de högt till sig själv för man känner sig lite större.
Ett annat tips är alltid att försöka komma på vad som får just en själv att känna sig riktigt bra och inte låta andra trycka ner en. Jag har fått lära mig att om jag träffar på någon som pratar ner om mig ska jag låta de gå in i ena örat och direkt ut genom de andra för de är inte värt att hålla de inne i huvudet för de blir bara en jobbig tanke som kommer trycka ner dig.

Comedy Center Roast of Charlie Sheen!

Fett awesom roast av charlie sheen och för alla som tycker om humor rekomenderar jag starkt att man ser på denna roast. Man blir helt klart underhålld och får många goa skratt!

Vårdcentralen...

Inte nöjd hade en inflammation i axlen men ingen Big fram tyckte sköterskan, jag fick vänta i 20min på henne sen va jag in i 5min sen hade hon inte mer tid. Så nu måste jag fixa en till tid fast hos min husläkare för att ta bort ett problem. Mycket missnöjd eftersom jag hatar att prata i telefon led läkare. Vårdcentralen is a dark place!

Sad Face :c

De finns inget värre än att vakna upp och ha ont i kroppen om de inte är träningsväk för de kan kännas riktigt bra tycker jag. Men idag vaknade jag upp och hade vrål ont i axlen och tänkte jag måste till skolan så viss jag åkte väl iväg men fick ännu ondare eftersom BH bandet strama åt och mina kläder kändes ovanligt tunga och ryggsäck på de.. Buhu!
Åkte iaf hem och när jag kommer hem tar pappa en titt och känner lite på axlen och konstaterar att de verkar vara en inflamation så fick ett plåster med tiger balsam som skulle hjälpa att lugna ner de hela.
Nu! börjar den bedövande effektan avta och jag tror jag ska dö! Så imrn blir de raskt upp och har jag fortfarande ont ringer jag doktor så får dom ta en titt på saken.
Men nu blir de natten!




I Cut Of My Hair!

Galen som jag är har jag klippt av mig håret eller ialla fall en bra bit av de ;D Har länge velat klippa håret men orka inte fixa en tid hos frisören så jag klippte av de själv och de blev faktiskt riktigt bra! Men sen om de är helt jämt kan man alltid diskutera xD
Fick en jättebra kommentar av en tjej vid namn Vera som fråga hur man bygger upp själv förtroende och jag ska skriva ett lite mer ingående inlägg om de lite senare tills dess får ni ha de fin fint!

inte för sent att förändra sigo9

De tar olika tid för varje person att finna sig själv men för vissa går de ganska fort, för mig tog de många år att finna vem jag själv var och är idag fast vi får inte gömma att vi förändras hela tiden! Förr var jag en osäker och väldigt, väldigt rädd person men nu har jag lärt mig att stå upp för mig själv och vågat vara den jag är och på så sätt blivit en starkare person vilket känns riktigt bra. Men jag kan inte säga att jag gjort allt själv utan jag har fått hjälp av båda mobbare , vänner, familj och min pojkvän och dom har fått mig att förstå en massa saker denna tiderna. Och idag är jag både glad och tacksam för deras skull för tänk hur allt skulle sett ut om jag inte vore den jag är idag, inte ens jag kan tänka mig de.

lördags mys med johanna


Trevlig mys kväll med Johanna skål alla och ha en trevlig helg! ;D

Ute på vifft!

Idag har jag syrran och faran vart iväg på en liten road trio till våra kusiner, de vart lite spänt när syrran körde men hon körde riktigt fint hon har precis fått sitt körkort så hon kan iaf köra. Men nu blir de film nye med chips och dip med lillebrorsan ;D Ha en gör mysigt kväll allihopa!

blogga via mobilen

Hej elr god natt kanske, har fått min nya mobil och tänkte att jag skulle pröva på att blogga över mobilen. Häftigt måste jag säga ;) men med tanke på vad klockan är hade jag tänkt gå och lägga mig natti natti allihopa!

Lost memory



Yesterday was hard, today is sad and tomorrow it’s gone be lonely but you have to be strong for the best and have patience and you will se that it will be all right. You got to know that even if everything feels like crap do you need to know that your loved and what ever you lost is always gone be with you in your mind and your heart!<3






Hunt

 

 

Assume a place where you could hide from something very scary, something with big claws and sharp teeth. Some of us are good at hiding them self, but some of us are still running.

I’m scared and running as fast as I can but it’s not enough to keep my monster away.

It follows me everywhere and hunts me down like a killing machine way is it so hard to run from myself?

 

 


real life is nothing for me.


Arbetat

Idag har man jobbat och hjälp till att laga släpet tillsammans med pappa och min morbror sen fick jag även träffa min kusiner vilket inte vart helt fel! :D


Gahh!

Se dagen från den ljusa sidan även fast de är mörkt som f*n!


(Önskar jag vore bättre på att lyssa på mig själv xD)



Klipp Klipp

 

Jag gillar mitt hår jätte mycket men ibland blir jag bara galen på de! Som i början på sommarlovet då jag rakade bort håret i nacken, reaktionen från min mamma vart kanske inte den bästa men jag vart nöjd.

Nu har håret i nacken blivit 2cm om inte mer de växer som ogräs! Men jag har lovat att spara ut de så jag får leva med de, dock är de inte riktigt där mitt problem är, nej problemet är fan luggen som växer som tusan! Saxen kommer nog fram så fixar jag till de själv! Skulle vilja klippa hela håret men jag vill ändå inte. (besluts ångest!)


Vännen min!

Troll Face is my new friend!



Old School Donkey Kong!


Lirat Donkey Kong på super nintendo! fett nice synd bara att man kan allt på alla banor sen man vart liten ;D De perfekta spelet när de regnar ute!









I See You

Jag känner en person som är söt, fin och helt underbar!<3

Men under ytan gömmer sig något mycket djupare, känslor som är förvirrade humör som är svårt att förstå sig på men ändå kan hon stå och le hur mycket skit hon än får på sig.

Skrämmande stark även fast hon kan framstå som vilken person som helst, en upp växt som kan få vem som att tänka efter. Kämpat och slitit förändrats och blivit något nytt och bättre!

Men resan är inte över men du ser henne inte ge upp för de!

 

Jag ägnar en tank till alla som har eller haft en svår uppväxt personen i inlägget vill vara anonym så jag la upp en bild på mig själv som stöd!

Må hennes resa sluta lyckligt!


Final Fantasy XIII

Final Fantasy XIII

För att fatta mig kort är de ett Awesome!, snyggt och utmanande spel som har en bra story och är man Finaly Fantasy fan bör man prova på detta spelet ;D



Inspererad

Kännde hur foto sugen jag blev när jag fick syn på denna bilden, hoppas de sitter kvar tills imrn ;D

Inför skaffade mig en skinnjacka i helgen

Nice, nice ;D

Säker eller osäkert

Du befinner dig i en tvist med dig själv, du vet inte vart du ska vända dig du är fast du kan inte öppna dig mot andra för du är rätt att möta med avslagenhet.

Gömd bakom en mur av frustration och ångest byter du karaktär och blir något du aldrig velat bli spydigheter och svek blir allt vanligare men innerst inne vill du bara väl.

 

Att finna sig själv och öppna upp sig förändra sig själv kan ta tid och att inte låtsas vara någon annan man måste se igenom sig själv och finna sitt rätt jag.

 

Även den mest själv säkra personen har någon gång varit eller är till och från osäker och de betyder ju att de inte finns någon som 100 % säker på allt.

Jag är inte alltid säker på allt jag säger men jag säger de iaf och ibland blir de väldigt fel men jag menar egentligen bara väl sen blir jag osäker när jag faktiskt inte har någon koll på situationen och då kan saker bli väldigt fel eller bara väldigt roliga beroende på situation.

 

Så den dagen du inte känner dig säker kom ihåg att du inte är ensam de finns alltid någon som sitter i samma situation eller upplever detta dagligen.

 

Be You Be True!


Oxhälja i Filipstad

Vart iväg på Oxhälja i Filipstad och införskaffat marknadsgodis och en ny skinnjacka!

”Happy face” I annat fall har  man knäppt en del foton på en massa olika saker under dagen sen har jag även umgåtts med min lillebror och min far.

 

 

 


Irriterad på sig själv..

Den bästa kombinationen är då man vill säga något jättebra till någon men att i slut ändan ändå råka såra personen. Nu känner jag mig väldigt lyckad som person eller inte alls..

Men de straffar sig att inte kunna förklara bra..


Beställt Ny Mobil

 

Inom kort är man ägare till en sprillans ny HTC Incredible S

Nu är man nöjd och glad! när min nuvarande Sony Ericson har skaffat sig ett eget liv kan man lika gärna kasta den för en mobil som går och dör hela tiden är inte speciellt bra.

WBTBWB

We Butter the Bread with Butter - Oh Mama mach Kartoffelsalat


Aaha!

Känslan av irritationen när en person ställer dumma frågor och verkligen inte fattar när man hur utförligt som helst förklarar -.- men de är ännu värre att man ska behöva bli förföljd och till och från behöva arbeta med sådana personer.

Man blir inte annat än irriterad och ibland försöker man bli av med dem och ibland är man snäll och respekterar dem.

 

Men snäll ska jag vara men bara till en viss gräns och så är de bara!


RSS 2.0