Syrran tog studenten igår!


Supernatural

En spännande serie som handlar om två bröder som söker efter sin far och samtidigt bekämpar övernaturliga varelser. Serien kom ut 2005 och idag jobbar man på sesong 7. Själv har jag bara sett halva sesong 1 och jag kan säga att man fastnar och de är både spännade och läskigt därför rekomenderar jag denna serie för personer som  gillar spänning och även små skrämmande.

Supernatural


Fin Felet - Svaret

Felet med denna bilden är att en av killarna som hejar visar lite av sin buske xD

Vill man vara fin får man lida pin!

Dagen startade redan sent inatt eftersom jag inte sovit ordentligt men sånt är livet upp vid 7 i alla fall för skulle följa med lillebrorsan till tandläkaren. Efter de bar de av hem för att dunka lite musik och senare underdagen åkte jag min äldsta syter och min vän Angelica till Filipstad för att fixa min andra syrra och hennes vän inför studentbalen.
Allt gick väl och alla var nöjda med deras frisyrer som Angelica pysslat ihop och jag kan säga att dom blev underbart fina och man blev lite sugen själv på att gå på bal och ta studenten.

Linda 20år!

Syrran fyllde 20år i Lördags förra veckan och hon firades med tårta som hon själv gjort och jag kan säga att de vart riktigt gott! Vi passade på att fira min mor också som fyllde 46 nu i Måndags.
Min syster fick ett körkorts packet och ett fint pärlhalsband och armband i sötvattens pärlor!
Grattis på henne! HURRA!


Sysslor

 

När man har fullt upp tänker man inte lika mycket på saker som oroar än eller bidrar till några besvär, nej istället blir man bara medveten om de man håller på med men om man sedan blir sysslo lös kommer alla tankar till en och man kan känna sig fast i sin egen oro. Så om du har problem med tankar om saker som får dig att bli orolig se till att syssel sätta dig med något så faller du inte ditt lika fort.

 

 


Fin Felet

Bror min ladda upp en bild och frågade vad som är felet eller tabben med bilden som Aftonbladet använt kan du finna felet?




Svaret kommer i ett annat inlägg senare

Lycka till!


Alla kan visst bada

Var ute vid en sjö när plötsligt ett gäng gubbar med sina fyrhjulingar dök upp och fråga om dom fick bada/tvätta av sina fyrfjulingar i vattnet och vips så var alla i vattnet. Mycket roligt måste jag säga!


Som de kan gå iband!




Vad gör vi? nu kör vi!

Då har man sommarlov och de är de sista riktiga sommarlovet jag kommer ha! Shit vad tiden går fort när man inte tänker på det.

Förhoppningsvis jobbar jag nog lite i sommar så jag kan hitta på något skoj men just nu är jag inte super taggad men de kanske ändrar på sig snart.

Imorgon blir de att fira syrran som fyller 20 och sen fyller mor min på söndagen och efter de tar även syrran studenten så jag har i alla fall något att göra en stund sen måste jag försöka att finna umgänge för jag kommer dö av anti sociala människor snart.

 

Men ha ett super sommarlov!


Barnkalas!


Bizz


Daylight

Snart har man sommarlov och till sommarlovet passar alltid musik!


Matt and Kim - Daylight


Studenten i Dalen


Mindre av de ena mer av de andra

 

Livet är inte alltid lätt och förändring kan innebära mycket, i små delar har jag provat på något nytt vilket blir lite som en förändring för de är sjukt ovant!

Undercut säger jag bara! Vilket innebär att man klipper bort allt hår under de övrehåret så jag har rakat bort hår i nacke och bakom öronen. De syns inte när jag har håret utsläppt men skulle jag sätta upp de i en hästsvans skulle man se att de är rakat.

 

Hade tanke på att raka bort allt men de gick inte Filip med på och sen skulle nog mamma bli ganska galen men de hade jag nog kunnat leva med för trots allt växer håret faktiskt ut igen! Känslan att varad rakad i nacken är fortfarande lite ovan men måste säga att de känns riktigt bra och de blir inte så fruktansvärt varmt eftersom jag har ganska tjockt hår. Dock borde jag nog klippa iordning hela håret för jag har inte klippt mig sen i julas och de börjar bli gött sletet sen ska jag väl passa på att fixa tillbaka min normala hårfärg för jag är trött på att lägga ut pengar på hårfärg hela tiden eller folk som klagar på att man råkar ha utväxt…

Dock bryr jag mig inte riktigt om de fast de är ganska irriterade efter ett tag och jag tror många vet om det också.

 

 

 


Tillbaka till Värmland igen

Då far man hem igen för att gå på de sista dagarna i skolan innan jag startar mitt sista sommarlov! Lite ledsamt att lämna min älskling men vi kommer förhoppningsvis träffas snart igen.

Under veckan som har gått har de hänt mycket allt ifrån fest till att allmänt bara ha de mysigt! Men kommer definitivt sakna lilla dalen och dess invånare.


Goda och Glada :D


Alla har en dold kärlek och jag tror min är till mina goda glad vänner som ställer upp och som jag mer än gärna ställer upp för!
Har inte speciellt många nya bilder eftersom skolan har hindrat mig att haft någon fritid och helgerna har gått åt mycket plugg och sovande men nu har vi snar sommaren framför oss och då är de tid för att röja på riktigt ;D


Hårborttagning och rakning

 

Läste en artikel i Aftonbladet om att barn rakar benen i 10års åldern! De är helt absurt när man är 10 har man ju knappt hår på benen, själv har jag för mig att jag började i 15års åldern och jag hade i alla fall hår på benen för jag blev i små drag mobbad för de…

Men jag tycker de är viktigt att man börjar i senare ålder för barns med hår på benen är inte speciellt onormalt och jag kan säga att jag är inte speciellt noga med att raka mina ben för de är inte någon som sitter och kollar hur långt håret är på mina ben.

 

Som förälder till ett barn som rakar benen i 10-12års åldern prata med dom de är inte nyttigt man kan till och med relatera de som skönhetshets!

 

Barn ska vara barn och inte något annat!





Då börjar studenterna!

Filip tar studenten idag och eftersom jag tyvärr inte kommer ha internet så får jag uppdatera med studentbilder när jag kommer hem till kära lilla Värmland!
Men idag är de hans stora dag och jag har en plan på vad han ska få i student/förelsedags present men eftersom han kikar in på bloggen ibland får de bli en hemlighet tills jag har berättat ;D
Min klädsel enkel och fin kommer absolut känna mig som en liten prinsessa!
Puss och Kram på er <3

Oinbjuden gäst.

Något som börjar bli en vanlig syn hemma i huset vi bor är den oinbjudna gästen Mr. vattenspindel. På senase tiden kan man inte kliva in i badrumet utan att dessa godingar springer över golvet eller klättrar på dusch draperier och de kryer i kroppen av att bara se deras storlek.
Funderar på om dom kan vara muterade för ibland är dom lika stora som kontakt utags hålen och de är bara vidrigt.
Men är faktiskt väldigt snäll och fångar in dom och kastar sedan ut även fast dom är super äkliga att se.

RSS 2.0