Balklänningar

Alla pratar på att dom har skaffat balklänningar själv har jag bara kollat på balklänningar och idag och jag har lite små besluts ångest över några av de klänningarna jag tittat på, tips för er som inte har kollat eller så borde absolut titta eller köpa i tid eftersom valet är av klänning inte är de lättaste!

Framåt

Play your game



Uuh



De är bara jobbigt, jobbigt och jobbigt!




Växer upp


Dagens sanning!


Farfars äkta systemkamera!


Jag lär dig!



Tv-Serier



Emulator

Jobbar på att fixa hem en emulator till datorn så jag börja spela tv-spel på datorn och för till fället vet jag inte riktigt hur de går men förhoppningsvis lyckas jag nog fixa de! ;D

Fixar och Trixar



Ibland blir de inte som tänkt..


Frukost buffé på KAVIAR


Sömnproblem!

Har lite små ångest eftersom jag inte sovit ordentligt inatt jag gick och la mig vid 11-tiden vilket egentligen var lite sent men sen låg jag och försökte sova men ikke sa nike de gick inte för sig.. Runt klockan 3 inatt måste jag ha somnat för jag minns i alla fall att jag tittat på klockan men sen vet jag också att jag vaknade vi 4-5tiden vilket jag inte kan förstå men de är kanska vanligt att jag vaknar minst en gång under natten vid 3,4 tiden.
Men jag var en duktig flicka och gick upp vid 06.30 för att åka in till skolan tidigt eftersom jag kände att jag behövde plugga lite vilket jag är dålig på att göra hemma, de finns ju så "mycket" annat att göra om ni fattar vinken!

Grattis på fars-dag


De skulle aldrig hända


Kan inte tro mina öron när man hör att de finns personer som får en massa dyra saker som kläder osv. av deras kärlek.

Skulle min pojkvän göra något sånt skulle jag inte tillåta det eftersom jag inte vill bli bortskämd jag skulle inte ens fråga honom om han skulle vilja vara snäll och köpa de åt mig om de inte är mediciner eller något livs nödvändigt annars skulle de kännas som om jag utnyttjar honom.

 

Vet inte varför jag blir så upprörd, jag menar har man inga pengar skaffar man väl ett jobb eller så får man helt enkelt leva utan saken tills man har råd och så enkelt är de bara!


De finns inte en chans att jag ger upp!

Jag står fast i vad jag tycker och även fast jag inte förstår tänker jag mig inte bli ner tryckt utan en fajt!

Om de gör dig lycklig så kan jag leva med det men aldrig att jag kommer rätta mig efter de förändringar som sker..

-

Det är som att titta på ett vit papper efter ett tag börjar man fantisera att man ser saker och det va de jag gjorde till en början men när man sedan upptäcker att man stirrar på ett fotografi inser man hur klart allt är och de har funnits framför näsan hela tiden.

 

 

18år och fortfarande lika naiv men desto starkare


Nya löparbyxor

Minst sagt sköna byxor från stadium för 499kr



ALCEMY - Smycken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Möjligt

Someday maby

fredags mys och grönsaks soppa

Fredag kväll och och jag spenderar den hemma hos potatis mästaren även kallad Johanna. De är alltid lika trevligt att komma hem till Johanna idag fick jag nybakade bullar med mandel massa i och ett glas mjölk :) Sen började vi skära upp grönsaker och började göra grönsaks soppa till middag. Resultatet var helt okej även fast jag inte är speciellt förtjust i grönsaks soppa. Men nu blir det film mys och trevligt tjej prat ;D

Fånga de små dropparna


Hårfärg eller Färgbomb?

De senaste året har jag färgat hårtet fruktansvärt mycket och jag vill inte ens veta vad mycket pengar jag egentlige har lagt ut på bara hårfärg detta året..
Men kollade runt lite bland bloggar och fick en jättebra tips om färgbomb!
Färgbomben är hårfärg fast på ett mer konsamt sätt som inte sliter lika mycket på håret som vanlig hårfärg i butiken gör. Det positiva är att de räcker länge (beroende på längden av hår man har) och är lukar inte speciellt starkt. De lite legativa är att de bara finns i ett visst antal färger så har man ex. rosa hår finns tyvärr inte någon färgbomb.
Färgbomben kostar runt 175kr - 205kr och går att få tag på lycko.se och i vanliga frisersalonger eller hårproduktsbutiker.



För dig som är trött på att kasta en massa pengar på hårfärg borde teste färgbomben istället!


Mårbacka - Julmarknad


God of War III

God of War III är det femte spelet i God of War-serien. Spelet handlar om den vanärade krigaren Kratos och hans krig mot Olympens gudar. För Kratos var detta sista chansen att göra bot för sina förfärliga synder från hans förflutna.

pizza käk hos kusinerna!

Spenderade fredag kvällen med min far, bror, pojkvän och kusinerna genom att käka pizza och umgås och ja riktigt roligt :D Så nu har Filip fått träffat lite mer av min släkt och han verkade trivas riktigt bra. Imorgon bli det att åka till Mårbacka för att gå på årets julmarknad och förhoppningsvis blir det riktigt mysigt ;)

nikdockor


Fokus på fel sak



När man har stora fönster och fin utsikt fokuserar jag helt ut men ni måste hålla med om att stenbron är vacker ;D




Play with color

Color my life...

Hund promenad för att slappna av!

 

Ett härligt sätt att slappna av på är att vara ute på hund promenad i skogen man skrattar mycket och får mycket frisk luft + lite motion på köpte!

De är aldrig fel att vara ute med kameran heller efter som hösten bjuder på härliga färger dock hade inte vi de bästa vädret när vi var ute med hundarna men man kan ju alltid foto hundarna! ;D

 

 


RSS 2.0